Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Tomosom i skuterom po balkanu - Marko8 & Puch Rulz - SUMMER 2013
zvonkec_92:
hahaa. tomi ti bi cesce mjenjo radilice nego tocio benzin i ulje
Grale:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Prosinac, 2012, 00:53:01 ---
--- Citat: zvonkec_92 - 06 Prosinac, 2012, 22:53:24 ---išo bi i ja sa Rockyem 170. kad se to ide, kojeg datuma planirate?
--- Kraj citata ---
Išao bi i ja s runnerom,al bi morao uzet sa sobom barem dvije rezervne radilice :toothy12:
A kaj se tiče teme bome imate jaja kad idete na takav đir :notworthy:
--- Kraj citata ---
Generalka na svakom drugom odmorištu bi se delala :icon_biggrin:
Sve je to dobro,al za rutu od 300 km, trebalo bi vam najmanje 6 sati,ako ne i više, a svaki dan tolko radit,vjerujem da nebi bilo dobro za šofera ;D
zvonkec_92:
vozit se po nepoznatom nije dosadno :)
Dejan_22:
--- Citat: pralas - 04 Prosinac, 2012, 14:57:20 ---
--- Citat: Domba - 03 Prosinac, 2012, 22:53:21 ---
--- Citat: pralas - 03 Prosinac, 2012, 21:26:39 ---ne znam sta da kazem,jeste li uopce svjesni nekog sranja koji se moze dogoditi recimo u Albaniji hahah
jako je to dalek put,vise me iskreno zabrinjava tvoj sf 2 nego tomos :)
samo naprjed,dobro vi to sve izračunajte da se ne precjenite i nadam se da oba dvojica zna sarafat na putu ;)
--- Kraj citata ---
Pralas koliko si ti km napravio a da nisi taknuo saraf na skuteru? Pa onda to usporedi sa putem koji oni prelaze...
Sry sto spamam, ali jednostavno moram. Decki sretno i ako bude nesto iz Os islo idem dio puta sa vama, ako ne budem radio naravno.
--- Kraj citata ---
mjesas kruške i jabuke,usporedujes 4t skuter vece kubikaze sa 2t pedesetkama,ne mozes to tako gledati...ne kazem ja nista,ali ne treba biti previse siguran da se nece nista dogoditi i ono najvaznije treba biti spreman na sve i ponijeti sav moguce alat da se na put zamjeni sta god da ode...najmanja sitnica te moze sjebati ako na nju nisi spreman,svi bi isli na put dugačak 3 500km sa skuterom 50 ccm,nije to kao otici do Virovitice...to su druge zemlje i moras biti jako dobro pripremljen i organiziran
--- Kraj citata ---
logistika je 60% uspijeha, odvozit rutu je pičkin dim, ostalo je sreća ....
motov3x:
--- Citat: Grale - 07 Prosinac, 2012, 13:00:30 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Prosinac, 2012, 00:53:01 ---
--- Citat: zvonkec_92 - 06 Prosinac, 2012, 22:53:24 ---išo bi i ja sa Rockyem 170. kad se to ide, kojeg datuma planirate?
--- Kraj citata ---
Išao bi i ja s runnerom,al bi morao uzet sa sobom barem dvije rezervne radilice :toothy12:
A kaj se tiče teme bome imate jaja kad idete na takav đir :notworthy:
--- Kraj citata ---
Generalka na svakom drugom odmorištu bi se delala :icon_biggrin:
Sve je to dobro,al za rutu od 300 km, trebalo bi vam najmanje 6 sati,ako ne i više, a svaki dan tolko radit,vjerujem da nebi bilo dobro za šofera ;D
--- Kraj citata ---
Pa za tih 300 km trebalo bi ti nekih 7-9 sati, ja i frend smo išli iz Pule za Zagreb s runnerom (znači oba na jednom skuteru), dosta često pun gas (a to je oko 90-95, uzbrdo nismo išli toliko naravno, oko 75-80) i došli smo za oko 11 sati, s tim da smo stajali ajmo rec svakih 30-40 km zapalit cigaru, popit nesto jer su leđa ubijala ko i bulja :D , i to bez ikakvih priprema, bilo nam je dosadno i kladili smo se sa frendom u 3 u jutro da necemo odustat i došli do Zg, uzeli smo rezervnu svjecicu, to mi je bila jedina briga da ce riknut jer je bila super bosna na njemu :D cim mi se pruži prilika idem opet, al ne u Zg, nac cemo neku drugu rutu, doživljaj je vrhunski! Svaka vam čast ako odete :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju