Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Tomosom i skuterom po balkanu - Marko8 & Puch Rulz - SUMMER 2013
zvonkec_92:
--- Citat: Marko8 - 07 Prosinac, 2012, 00:07:10 ---
--- Citat: zvonkec_92 - 06 Prosinac, 2012, 23:59:32 ---aha.. daj mi reci ti i frend ste organizatori. jel ima još ko zainteresiran? kolko vas za sada ima kaj sigurno idete? gdje ćete prespavati? kolko km ste planirali u jednom danu, cijeli dan od jutra do mraka ili?
--- Kraj citata ---
Idemo nas dvojica, ima još zainteresiranih, ali dosada nitko ozbiljan niti netko tko ima spreman motor i novac za takav put, jer za takav put treba biti 100% siguran u svoj motor.
Spavati ćemo u apartmanima putem što nađemo, na drugim forumima smo našli i neke kontakte bajkera koji imaju hostele/apartmane pa se nadamo i to uklopiti u noćenje, ništa nije preskupo, sve je dosta povoljno.
Najviše u danu smo planirali iz SB do DU preko Bosne, jer se tamo nebi previše zadržavali, to je 500+ kilometara, to je cijeli dan od jutra do mraka, drugim danima bi imali do 300km maksimalno rute.
--- Kraj citata ---
do ljeta če biti i moj cvajo složen, ali ja tome nevjerujem pa bi rađe išo sa svojim kinezom.. u njega imam povjerenja da me neče nigdje ostaviti. jedini mi je problem mali rezervar ( 4 L ) to je za cca 150km.. ja bi ponio neki kofer sa alatom, nekoliko litara ulja jer ja mjenjam svakih 1000km ulje.. :/ i moro bi uzeti kanister min 5l za bengu jer sa svojim rezervarom nemrem puno preč a nek se potrefi da nema benziske onda je sranje... kolko vi planirate para uzet.. jeste izračunali odprilike kolko bi stajalo to putovanje. da se znam prikupiti koju kunu do onda, ako se odlučim za to putovanje.. :)
Marko8:
Po mojoj procjeni to će biti oko 3500km, s obzirom da se nećemo vraćati kroz Bosnu već duž jadrana, pa ti izračunaj koliko ti treba goriva/ulja/pripreme za motor, za smještaj točno neznam koliko će koštati, imaju ponude od 7-8 eura do 30 za smještaj, a 10 noći, vjerujem da neće biti malo, + hrana, piće, nemogu ti točno reći ništa koliko i šta
zvonkec_92:
hmm.. dobro.. oko 4000kn bi trebalo biti dosta za to sve, mene samo muči kaj ak padne kiša, mrzim vozit po kiši a i da mi skuter pokisne jer je uvjek ulickan.. jeste vi kad pokisli na tak nekim dužim putovanjima?
Marko8:
Ako padne kiša, pokisnuti ćeš, to ti je sigurno! :toothy12:
Tomi_ZG:
--- Citat: zvonkec_92 - 06 Prosinac, 2012, 22:53:24 ---išo bi i ja sa Rockyem 170. kad se to ide, kojeg datuma planirate?
--- Kraj citata ---
Išao bi i ja s runnerom,al bi morao uzet sa sobom barem dvije rezervne radilice :toothy12:
A kaj se tiče teme bome imate jaja kad idete na takav đir :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju