Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Tomosom i skuterom po balkanu - Marko8 & Puch Rulz - SUMMER 2013
noky007:
--- Citat: nomad - 04 Prosinac, 2012, 16:35:32 ---Svaka cast :notworthy: , nadam se da cete uspjeti i ponesite si rezervne guzice :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: :icon_thumright:
zvonkec_92:
išo bi i ja sa Rockyem 170. kad se to ide, kojeg datuma planirate?
Marko8:
--- Citat: Tocka - 06 Prosinac, 2012, 19:20:53 ---Kaje?! Mi smo davne 2010 probili led! :D
Idemo i mi!
Ak ne zovete, bolje da vas nema! SR žudi za nečim takvim... :D
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/180695_1602454857143_49358_n.jpg
--- Kraj citata ---
Vidio sam tu sliku već negdje i čitao putopis, sada ga nemogu naći, pa mi molim te prosljedi neki link, a zovem sada, ako se ne pridružite bolje da vas nema ;D
--- Citat: zvonkec_92 - 06 Prosinac, 2012, 22:53:24 ---išo bi i ja sa Rockyem 170. kad se to ide, kojeg datuma planirate?
--- Kraj citata ---
Točan datum nismo odredili, planiramo u drugoj polovici šestog mjeseca kako se budu uspjeli uskladiti državni praznici, godišnji odmori, bolovanja i sve ostalo da se izbjegne posao na 10-ak dana :toothy12:
zvonkec_92:
aha.. daj mi reci ti i frend ste organizatori. jel ima još ko zainteresiran? kolko vas za sada ima kaj sigurno idete? gdje ćete prespavati? kolko km ste planirali u jednom danu, cijeli dan od jutra do mraka ili?
Marko8:
--- Citat: zvonkec_92 - 06 Prosinac, 2012, 23:59:32 ---aha.. daj mi reci ti i frend ste organizatori. jel ima još ko zainteresiran? kolko vas za sada ima kaj sigurno idete? gdje ćete prespavati? kolko km ste planirali u jednom danu, cijeli dan od jutra do mraka ili?
--- Kraj citata ---
Idemo nas dvojica, ima još zainteresiranih, ali dosada nitko ozbiljan niti netko tko ima spreman motor i novac za takav put, jer za takav put treba biti 100% siguran u svoj motor.
Spavati ćemo u apartmanima putem što nađemo, na drugim forumima smo našli i neke kontakte bajkera koji imaju hostele/apartmane pa se nadamo i to uklopiti u noćenje, ništa nije preskupo, sve je dosta povoljno.
Najviše u danu smo planirali iz SB do DU preko Bosne, jer se tamo nebi previše zadržavali, to je 500+ kilometara, to je cijeli dan od jutra do mraka, drugim danima bi imali do 300km maksimalno rute.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju