aha..a ok nije mi problem sad radilica neg klip :S
Ne znam kaj si rekel jel ovaj tvoj klip u redu? Nije zacvikal ni niš slično?
12mm radilica ima jaču pesnicu i jači igličasti ležaj i realno gledano jača je po tom pitanju, ali ostalo je isto, znači dimenzije radilice su iste osim te gore pesnice.
E sad ja ne znam zake misliš da HPC nemre izdržat base kit, ta radilica deklarirano drži okretaje do 15 000okr, a kolko se tebi vrti
Zapravo ak ti je klip u odličnom stanju nemaš potrebe uzimat 12mm radilicu pa kupovat za to opet novi klip(bolcna dolazi sa klipom).
Zapravo najbitnije da ima provrt za podmazivanje, kaj ova HPC radilica ima, to je jedna od bitnijih stvari a kaj serijska radilica nema, i onda pri velikim okretajima jednostavno ležaj nema dovoljno podmazivanja i onda dolazi do cvikanja tj. raspadanja igličastog zbog visokih temp.
Znači ak uzmeš 10mm Stage6 HPC nemaš brige oko toga...pa to je radilica za pravi midrace a kak neće držat base kit, ima odlično podmazivanje i malog igličastog u pesnici kao i velikog igličastog dole u hvatišu klipnjče(velika pesnica)-pogledaj si malo slike radilice pa buš videl.
Mislim, nije loše uzet 12mm, al daleko od toga da ti 10mm HPC nebu držala...to je smiješno kad neko veli.