Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: za sve vas koji imate polirane djelove  (Posjeta: 5536 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
Odg: za sve vas koji imate polirane djelove
« Odgovori #20 : 09 Rujan, 2008, 01:04:42 »
dobar vic, što bi napravili sa jednim harley-davidson motorom koji je 60% krom?
:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

looool

Da te zbog toga ruse na tehnickom onda ne bi prosao dobar broj skutera

...npr.: svi novi baotiani  :toothy9:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #21 : 09 Rujan, 2008, 12:13:45 »
Ja sam dosao bez retrovizora,sa zatamljenim zadnjim svjetlom,tablica mi je bila skroz da se ne vidi,zx je bio na motoru.Covjek mi je izmjerio samo brzinu koja je bila jedva 39kmh.Nije mi gledao ni broj sasije ni svjetla ni zmigavce ni kocnice. :icon_tongue:

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
« Odgovori #22 : 09 Rujan, 2008, 20:11:01 »
ovo je sranje za scootere, jer ima poliran poklopac i alu podnice, valjda mu nisu imali sta srat pa su to morali, ni ja ne kuzim al ajde, isti k za bijele zmigavce

na starom skutu imo poliran deklo i isto alu pod. ali nekuzim meni nisu nista...samo lik reko "ja imam roxa vec 2 god vozam po polju jel se neisplati regat" :toothy12: :toothy12:

Offline crogenie

• forumski skuteraš
  • old-skul member
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI-Trsat
  • Moj Skuter: Runner VX125
  • Moja Kaciga: ultra-sporcka
  • MojSetup: Malossi 209
  • MojSpuh: 4Road
« Odgovori #23 : 20 Rujan, 2008, 22:20:14 »
Mene prvo sta me pitao:"A GDJE TI JE NOSAC ZA TABLICU?" Ma supak neki bio... 8 puta me na valjke stavljao, a scoot svaki puta 45. ;D

Inace, ja bi samo otisao u drugu stanicu za tehnicki pregled.
... V-TEC - IT JUST KICKED IN YO...
- pa finu guzu stavi u S klasu, i po gasu..

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #24 : 20 Rujan, 2008, 23:24:14 »
ma meni je isto srao za tablicu što je ispod, pita kako ovo tablica stoji, ja reko: pa fino, kaže pa nemože ovako, ja reko kako nemože, kako u velkih motora može, a on če: pa nije tvoj veliki, a ja reko narast če, haha, kaže biž ča

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
« Odgovori #25 : 20 Rujan, 2008, 23:26:41 »
ma meni je isto srao za tablicu što je ispod, pita kako ovo tablica stoji, ja reko: pa fino, kaže pa nemože ovako, ja reko kako nemože, kako u velkih motora može, a on če: pa nije tvoj veliki, a ja reko narast če, haha, kaže biž ča
jeeeeste cime ga ti hranis da poraste?
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #26 : 20 Rujan, 2008, 23:37:21 »
Ako ja dođem na tehnički lol neće ništa vidjeti više od chroma i polisha hahhahhahahahhaa :laughing7: :laughing7:

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
« Odgovori #27 : 20 Rujan, 2008, 23:38:34 »
Ako ja dođem na tehnički lol neće ništa vidjeti više od chroma i polisha hahhahhahahahhaa :laughing7: :laughing7:
pa da, AKO dodjes ;D
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline RimSo

• maxi forumaš
  • ako me trazis onda me trazi na cesti
    • THEBOXHOSTING
  • Mjesto: Doha - Qatar
  • Moj Skuter: Quadro 350D
« Odgovori #28 : 21 Rujan, 2008, 00:28:35 »
pa da, AKO dodjes ;D

Yea..a u Bosni ne moraš ni ići na tehnički već si prošao..pa kad bi ti scoot i bio od stakla.. :binkybaby:

Offline DaBo

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Donji Miholjac- Velika Gorica
  • Moj Skuter: Kymco S9RR 70
  • MojSetup: Airsal T6 70
« Odgovori #29 : 21 Rujan, 2008, 10:32:21 »
ja prosoa ko iz sale,stavio blokadu i skut nije presao 37 km/h :laughing9: :laughing9: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
:laughing6: Ja isto s blokadom. Neide više od 35. Kaže lik pa sigurno ti se nije ugrijo pa neće. Ulje hladno. Reko da da.  :laughing9: :laughing9: :laughing9:
.....:::::2fast4you:::::.....

Offline Shuco

• forumski skejter
  • **
  • Moslavina Opel drajvers Drink team Member. :D
  • Mjesto: Kutina
  • Moj Skuter: Nekad bio Gp1 race
« Odgovori #30 : 21 Rujan, 2008, 20:15:00 »
....lijep dan idem ja na tehnicki ovo ljeto s frendovim sf 2.. ima zx-a s izgorijelom vunom i multivar.. ja dođem lik sjedne na valjke i pokaže 7o i kusur.. veli on nevalja sjedne opet lagano drži zadnju kocnicu i na 45 ispise ono i veli on odi plati unutra... ja proso lijepo i pidam ga kolko sam dužan veli on plati mojoj kčeri cugu kad je vidis..  a vi koji nemrete proc na teh javite na pm.. :icon_thumright:
Derbi je prodan odavno...

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #31 : 22 Rujan, 2008, 01:42:21 »
....lijep dan idem ja na tehnicki ovo ljeto s frendovim sf 2.. ima zx-a s izgorijelom vunom i multivar.. ja dođem lik sjedne na valjke i pokaže 7o i kusur.. veli on nevalja sjedne opet lagano drži zadnju kocnicu i na 45 ispise ono i veli on odi plati unutra... ja proso lijepo i pidam ga kolko sam dužan veli on plati mojoj kčeri cugu kad je vidis..  a vi koji nemrete proc na teh javite na pm.. :icon_thumright:

Slijedece godine mu posalji kcer na tehnicki sa malo vecim trbuhom. Pa nek onda on ode platit doktoru...  ;D

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #32 : 22 Rujan, 2008, 08:46:22 »

Slijedece godine mu posalji kcer na tehnicki sa malo vecim trbuhom. Pa nek onda on ode platit doktoru...  ;D
ahahahha,kakav kralj... :toothy10:

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
« Odgovori #33 : 22 Rujan, 2008, 12:48:20 »
a sta da vam pricam meni susjed radi na tehnickom... jbt zivi 150m od mene... svako jutro mi prodje kraj kuce kad ide na posao... kupio sam svoj bivsi skuter od njega tj. od njegovog sina... i kad dodjem na tehnicki on ZAMISLITE prije nego sto stavi motor na veljke ode malo oko tehnickog da se provoza na njemu, pa ga tek onda stavi na valjke... i kad je na valjcima ne sjeda na njega, vec stoji... eto sta da vam pricam... jos mi dodje sin od vlasnika tehnickog kao cuje ti se preglasno auspuh, kao to nije rezonantni, tebi bi to odrezali u njemackoj??? kad ja njemu kao a tvoja honda se ne cuje??? on kao pa u mene je veliki motor.. pa reko ako se veliki cuje kako se mali nece cut koji je 10 puta slabiji i ima 20 puta manje ccm
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)