Ovo je citat sa foruma od -Velikooko
Ja sam šef svih tehničkih pregleda u Hrvatskoj, sve sam pročitao i provjerio vaše profile, dobio podatke od policije i kažem vam ozbiljno da ni jedan od vas neće proći tehnički pregled!!!!
Zapovjedio sam svojim ljudima da svaki skuter na kojem je skinuta blokada bude sprešan uz prisustvo tročlane komisije.
Poradi vaših postova Udruga djelatnika tehničkih pregleda donijela je:
"Pravilnik o prešanju mopeda na kojima je skinuta blokada"
Na temelju bezobraznih komentara na indexovom topicu pod nazivom "registracija skutera - ne vise bez blokade", te na temelju višegodišnje tradicije neopravdanog maltretiranja vlasnika motornih vozila Udruga djelatnika tehničkih pregleda donosi: "Pravilnik o prešanju mopeda na kojima je skinuta blokada"
1. Sprešani mopedi biti će smješteni na deponij kojemu je Vlada Republike Hrvatske osigurala financijska sredstva, njegovo poslovanje i financijska rentabilnost ovisi o broju sprešanih motora-(prešanje nadgleda tročlana komisija).
2. Prisustvo tročlane komisije je obavezno zbog toga da ne dođe do zloupotrebe i prevelikog prešanja mopeda!
U tročlanoj komisiji imenovani su:
1. Predstavnik Ministarstva unutarnjih posova,
2. Predstavnik tehničkog pregleda(ja),
3. Predstavnik deponije prešanih mopeda.
3. Svaki vlasnik mopeda na kojemu je skinuta blokada biti će kažnjen sa dvateset po guzi!!
4. Nadležnost nad provođenjem sankcije iz članka 3. imaju predstavnici muške udruge pod imenom "Hard sex".
5. Od primjene članka 4. ovog pravilnika izuzete su vlasnice motora, te je za primjenu sankcija nad ženskim vlasnicama zadužen član broj 2. tročlane komisije!!!
6. Prije prešanja mpeda, vlasniku se izdaje rješenje o prešanju, a u dispozitivu rješenja odmah će biti izrečene i mjere sankcije.
7. Žalba ne odgađa izvršenje rješenja.
Udruga djelatnika TP, dana 15. 04. 2006. godine
Pravilnik stupa odmah na snagu, ko jebe narodne novine!!