evo nasao se u situaciji da opet trebam uzeti auto...
pa da cujem...
nezz kako stvari stoje toliko na otvorenoj trgovini...
za koliko se moze naci golf3 1.9tdi ili passat znaci onaj 1995 pa na dalje isto motor 1.9 tdi da nije grob
e ovak drnda, mogu ti reći iz vlastitog iskustva jer imam golfa 3 1.9 TDI već 7 godina, tj. jednog sam imao do 2 mj. ove godine kada mi je izgorio u vlastitom dvorištu ( stari ga upalio,istjerao iz dvorišta,vratio na rikverc i ostavio da radi još 5 minuta te ga ugasio, otišao u kuću ručat i skužio nakon 15 min da se vani dimi..on i susjed ga ugasili snjegom, znači sve se otopilo ispod haube,hauba,popucali farovi,a ostatak spašen-prodali ga za 800 eura i dan danas ne znamo zbog čega se zapalio,vjerovatno od instalacija i bad luck jbg) a bio prezadovoljan s njim,nikad ništa,održavan,garažiran,mažen i pažen......... sorry na offu.. još ga ne mogu prežalit
I naravno da smo se bacili u potragu za istim takvim modelom
Pronašli i kupili za 3000 eura i mislim da nismo pogrješili jer je bio očuvan,zdrav,dobra oprema i kilometraža stvarna.. 1.9 TDI ,97 godina,klima,abs,servo,4 air bag,maglenke,euro kuka, 208 tkm, napravljen servis u vrijednosti 1200 kn u servisu i regan godinu dana..
Do sad nikakvih problema i nadam se da se neće ni bit niti se zapalit kao prošli
nadam se da ćeš i ti nešto dobro pronaći i uživat u svojoj trici