Neka, neka, ko ubije dite u sebi, neće ga znat prepoznat i cijenit u drugom, a da o kontanju prave dice (svoje i tuđe) i ne govorin...
Samo ti nabaci koju slikicu, i ne zaboravi pitat za dodatak ispod brade, imaju li i pošto...
I moš odma pitat za pinlock, čin prvi put izađeš na malo hladniju južinu, počet ćeš štedit za njega...
E sorry nisam bio na netu kad si stavio ovaj post.
Ako tebe zanimaju ovdje cijene dodataka za ispod brade pitat ću pa ti javim... ja nisam imao vrimena za ništa nego za kupnju kacige - bio non-stop u pokretu
A za pin-lock sam pitao i kaže čovjek da ih do sada nikad nije naručivao tako da ne zna (aj dobro teško mu zvat dobavljača ali nema veze, ionako me trenutno ne zanima).
Ma, ne zanima mene cijena radi cijene, ja ionako iman IXS kacigu...
To san reka radi tebe, dosta ljudi mi je reklo da je razlika velika sa tim dodatkom, pogotovo zimi, da hladan zrak puno manje ulazi i da je puno manja buka (pitaj Izd-a), a nije skup dodatak...
Pinlock je ludilo stvar, pi taj r.e.!-a ako meni ne viruješ...
Ja san nekidan uzeja samo pinlock dodatak, i pokušat ću sam izbužat rupe na viziru za montirat ga... Biće jebeno jer se radi o milimetrima, ali probaćemo...
Inače, to šta ti je mrvu velika, ako je samo mrva u pitanju, nema greške... Ako je ne možeš skinit sa glave kad je stavljena i zakačena, iako svom forcom potežeš, i ako ti se ne mrda livo-desno toliko da ti slučajno zakloni vidik u vožnji onda je OK...