molio bih za pomoć, imam gileru runner 180sp, i imam sitnih problema s njom, jedan od problema je paljenje, ujutro mi teško upali pa makar i bio na toplom,ali kada radi 2-3 min dalje pali iz prve, što bi bio problem i kako da ga sredim??? drugi problem je gašenje u vožnji, nikad mi nije ugasio nakon 5-10 minuta vožnje, nego uvijek nakon 15-20, i ne ugasi se odjednom nego pomalo gubi snagu i ako slučajno nabijem gas ispuca iz auspuha, i verglam nekih 20 sec i opet upali i vozi normalno koda nista nije bilo, što bi mogao biti problem sa time????molio bi da mi pomognete jer ga mislim prodavati a ne želim zaribati čovjeka PS- magnet mi nema plastike pa mu možda nutra voda došla, ali sumnjam jer sam se vozio pu suhom vremenu, mozda bi trebalo izmjeniti prirubnicu od fergazera jer je krpana, dali su možda to problemi????i još me zanima, šteti li šta pumpici onoj za ulje ako radi na suho, jer ja slažem mješavinu ne stavljam ulje posebno benzin posebno?
neki su mi rekli da ta pumpa može zaribati mašinu, al meni nije jasno kakve to veze ima kad pupma nema veze s mašinom