Tehnički kutak > Tuning skutera
Home made rezonantni auspuh
dr.mrgood:
--- Citat: Kamba - 01 Studeni, 2012, 13:44:07 ---lako napravit tu unutrašnjost...na ZX-u isto ima taj lim iznutra sa rupicama...ja sam ga izvadio i performanse se nisu promjenilo gotovo ništ,amo zvuk je postao malo onako metalni... :icon_thumright:
...ja ču sebi napravit malu rolmašinicu samo za izradu auspuha...Co2 aparat imam,a za lim je lako....i pravio bi auspuhe od inoxa,ne čeličnog lima... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ok, znaci da je to samo zbog drukcijeg zvuka, jer i meni je na ovom mom auspuhu metalan zvuk. Ok, to je u redu, ali za varenje inoxa trebas jos ulozit onda, nema veze sto imas CO2 aparat, imam ga i ja. Znaci treba ti drugi buzir tj. kabel koji ti vodi zicu, naravno zica od inoxa (koja kosta bog te pitaj koliko, jer je obcina celicna od 5 kg nekih 120 kuna, ova je garant 3-4 puta skuplja) i treba ti argon, koji je skup do jaja.
Kamba:
...sve ja znam šta meni treba za varenje inoxa,i ja sam bravar... ::) :toothy3:
....ja bi auspuh samo popikao tankom cromovom elektrodom,a kolega bi mi TIG-om zavario sve do kraja.... :icon_thumright:
dr.mrgood:
--- Citat: Kamba - 01 Studeni, 2012, 14:43:13 ---...sve ja znam šta meni treba za varenje inoxa,i ja sam bravar... ::) :toothy3:
....ja bi auspuh samo popikao tankom cromovom elektrodom,a kolega bi mi TIG-om zavario sve do kraja.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Tako vec da, kolega , to bi vec islo :)
Kamba:
..pda,jasno...ali tek kad napravim mašinicu za rolovanje lima krečem u te avanture...čini mi se zanimljivo... :icon_thumright:
neuromaniac:
odlično izgleda , a još veći je gušt napraviti nešto sam i to onda furat , svaka čast
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju