Tehnički kutak > Tuning skutera

Home made rezonantni auspuh

<< < (5/23) > >>

dr.mrgood:
Svkaka cast ! Ja cu zasad malo se igrati s rolicama (mislim da su originalne 6.5, ako netko zna nek javi ) tako da cu staviti lakse, a i tvrdje federe, pa cemo vidjeti sta se da dobiti.

Grale:
6,4 su serijske,probaj sa 5 grama,pa onda prema lakšima,federe ostavi za kraj,jer što ćeš lakše rolice imat,to bude bolji start

dr.mrgood:

--- Citat: Grale - 01 Studeni, 2012, 13:24:59 ---6,4 su serijske,probaj sa 5 grama,pa onda prema lakšima,federe ostavi za kraj,jer što ćeš lakše rolice imat,to bude bolji start

--- Kraj citata ---

Hvala Grale ! Ali misli da ce mozda trebati cak i lakse, jer recimo kad s mjesta idem uzbrdo, on se vuce ko krepana macka, ali ako uspije doc do 20-25 kmh onda poleti do 50. Tesko "prebacuje u drugu " kako ja to volim rec , mada je to krivi izraz.

Grale:
Prije bi se reklo ko kretanje iz druge,pa onda dok uhvati okretaje krene normalno,al to je to
Dobro bi bilo da imas par setova,pa da onda isprobavas,uvijek se kreće od težih prema lakšim...

Kamba:
lako napravit tu unutrašnjost...na ZX-u isto ima taj lim iznutra sa rupicama...ja sam ga izvadio i performanse se nisu promjenilo gotovo ništ,amo zvuk je postao malo onako metalni... :icon_thumright:

...ja ču  sebi napravit malu rolmašinicu samo za izradu auspuha...Co2 aparat imam,a za lim je lako....i pravio bi auspuhe od inoxa,ne čeličnog lima... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju