Tehnički kutak > Tuning skutera

Home made rezonantni auspuh

<< < (7/23) > >>

2mario2:
super si ti to skrpal... daj meni jedan tipa LV SBK napravi... šalim se... :toothy12: :icon_thumright:

Maurini-Tuning:

--- Citat: neuromaniac - 01 Studeni, 2012, 16:01:34 ---odlično izgleda , a još veći je gušt napraviti nešto sam i to onda furat , svaka čast

--- Kraj citata ---

ljubo46:
ovo je super svaka čast kolega...sad si mi dao razmišljat jer mi je šogor nedavno kupio aparat za varenje kojeg je platio 5500kn i jako lijepo vari a k tome ja mogu nabavit rosfraja i tad bi mogli napravit neki dobar spuh...kad bi znao dimenzije yasunia r za minarelli pa bi ga probali skopirat... ;D

MarinM:
Koji si to program koristio, ja mislim da bi bio ljepsi samo da si ga pustio bez boje, samo stavio prozirni lak, ali svejedno jako dobro izgleda  :headbang: :headbang: :icon_thumright:

dr.mrgood:

--- Citat: MarinM - 01 Studeni, 2012, 22:48:24 ---Koji si to program koristio, ja mislim da bi bio ljepsi samo da si ga pustio bez boje, samo stavio prozirni lak, ali svejedno jako dobro izgleda  :headbang: :headbang: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Exhaust Calculator, imas ga za skinut. Vjeruj mi da nebi, jer sam morao zarezivati lim da bi napravio ovaj zavoj ispod ventilatora, a to u prozirnom laku ne bi izlgedalo bas lijepo. Kao sto rekoh, ovo je samo prototip, ovih dana radim drugi jos bolji od ovog.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju