Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
[SB]Replica 180:
--- Citat: walkay - 02 Travanj, 2013, 21:10:58 ---Posto Malossi 13gr ne postoji, samo 12,5gr!
--- Kraj citata ---
netocno, 13gr malooosi role ,multic i serijski cent :icon_thumright: sam ja vozio
[SB]Replica 180:
--- Citat: DeLUX - 02 Travanj, 2013, 21:17:10 ---Tolko imam ja. Haha
--- Kraj citata ---
lux to je odgovor pod c) :toothy12:
2TDottore:
i ja sam za odgovor c sto bi iz sveg prilozenog znacilo da je to dobitna kombinacija haha xD
Tiho:
ja san ima Multivar sa rolama 7grama... :o :o SKR je bia daleko od prevrtavanja,SRAD vam može potvrdit...Malossi je u ponudi za 180.-tku na lageru ima 9 grama koje smo naknadno bušili i izvagali...ostavia san ih za uspomenu kad san proda variomLat... :laughing7:
EdoSP:
--- Citat: Tiho - 02 Travanj, 2013, 22:40:28 ---ja san ima Multivar sa rolama 7grama... :o :o SKR je bia daleko od prevrtavanja,SRAD vam može potvrdit...Malossi je u ponudi za 180.-tku na lageru ima 9 grama koje smo naknadno bušili i izvagali...ostavia san ih za uspomenu kad san proda variomLat... :laughing7:
--- Kraj citata ---
jel getriba od slepera bila na tvom skuteru ? :toothy12:
meni su 13 grama teski na novom remenu i hexagon getribi(doduse i cilindar je trenutno 150),oko 12 bi meni trebalo,vjerujem da ce i tebi 12,12.5 biti ok(mislim na walkaya ;D)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju