Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (111/277) > >>

Tiho:

--- Citat: walkay - 02 Travanj, 2013, 01:56:42 ---
Ajde da malo objasnim sta me muci, prednja kocnica mi je uzasno tvrda, ubija mi ruke poslije 5 krugova, serijski lajtung je pre tanak, pleteni bi trebao popraviti pritisak u kocnici. Svi znamo sta se dobije sa Multivarom... jos mi fali neki veci karb, gljiva i prirubnica, to je cifra oko 1000 kn, toliko mi sad trenutno nema, tako da skuter ide kako ide.

--- Kraj citata ---

Promini pumpicu prednje kočnice...nabavi od nekog novijeg skutera...ja san tu orginalnu reparira sa novim klipićem i gumicama...opet jako loša kočnica...

walkay:
Stavio sam gore Malossi Multivar sa RMS 13gr rolicama, pa kad prestane padati kisa, probat cu kako ide. Ako bude dobro isao, mislim da cu uzeti Malossi 12,5gr... Nabavio sam pumpicu sa ruckom za prednju kocnicu od SP-a, u cetvrtak je kod mene pa cu i kocnicu srediti.

[SB]Replica 180:

--- Citat: walkay - 02 Travanj, 2013, 19:38:57 ---Stavio sam gore Malossi Multivar sa RMS 13gr rolicama, pa kad prestane padati kisa, probat cu kako ide. Ako bude dobro isao, mislim da cu uzeti Malossi 12,5gr... Nabavio sam pumpicu sa ruckom za prednju kocnicu od SP-a, u cetvrtak je kod mene pa cu i kocnicu srediti.

--- Kraj citata ---
na temelju cega prognoziras da ce ti trebati malossi 12,5 gr role, i mislis da ces ih uzeti?
a) iskustvo temeljeno na multivaru na spu?
b)okvirna razlika orig vario i multi?
c)prica s foruma kako za BB multivar jedino 12,5gr role rade?
d)ostalo,ideja,predvidanje,vracanje i sl..

walkay:
Ove RMS rolice sam stavio samo zato sto su 13gr ali mi se nikako ne svidaju, uzimam Malossi rolice svakako, 12,5gr bi trebali biti ok, odgovor D!

DeLUX:
Tolko imam ja. Haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju