Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

(1/277) > >>

walkay:
Pozdrav ekipa, evo sezona je gotova... da mi ne bude dosadno preko zime, uzeo sam sebi jednog Skippera 150 ccm AC, sto je u "solidnom" stanju kako kome. 95. godiste, skuter je bio kod Pralasa na popravku, ali posto vlasnik nije htio popraviti, prodao. Oduvijek sam imao zelju imati neku trkalicu, a zao mi je skrsiti Runnera.
Plan je za zimu:

ofarbati ramu, pokrpati plastike posto su pokidane pajserom, farbati plastike, promjenit radilicu, lezajeve, srediti kocnice i vilice, nove gume staviti i jos par stvari... sto cu usput vidjeti.

Setup bi trebao biti: 180 ccm LC cilindar, nabavljena druga serijka radilica, serijski prijenos za pocetak (Mitsuboshi remen, serijski centralni, ser. filter zraka - kupljen od Paje), Mikuni 20mm karb... imam jos Malossi glavu, mozda cu staviti mozda ne, vidjet cemo!

skipper_2t:
nekome je bilo dosadno i ima je viska plavog spreja  :icon_tongue: :icon_tongue: samo naprid u vezi projekta ako te sta bude zanimalo javi se,znan taj motor u vidu  :icon_thumright:

walkay:
Trebat ce mi pomoc, zato sam i otvorio temu... a dobro je vidjeti nesto "novo" na forumu da ne moramo stalno iste teme citati!  ;D
ps. deckima je bilo dosadno, pa su igrali sa sprejem i sa pajserom... jbg sta je tu je!

Maurini-Tuning:
pa bit ce zanimljivo... :icon_thumright: to je ona polini plava :icon_biggrin:

ivanm:
polini spuh ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju