Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (113/277) > >>

walkay:

--- Citat: EdoSP - 02 Travanj, 2013, 23:13:32 ---meni su 13 grama teski na novom remenu i hexagon getribi(doduse i cilindar je trenutno 150),oko 12 bi meni trebalo,vjerujem da ce i tebi 12,12.5 biti ok(mislim na walkaya  ;D)

--- Kraj citata ---

I ja tako mislim, na serijskom variomatu sam imao 11,5gr i te su bile taman... 12,5gr ce biti super!

Tiho:

--- Citat: EdoSP - 02 Travanj, 2013, 23:13:32 ---
--- Citat: Tiho - 02 Travanj, 2013, 22:40:28 ---ja san ima Multivar sa rolama 7grama... :o :o SKR je bia daleko od prevrtavanja,SRAD vam može potvrdit...Malossi je u ponudi za 180.-tku na lageru ima 9 grama koje smo naknadno bušili i izvagali...ostavia san ih za uspomenu kad san proda variomLat...  :laughing7:

--- Kraj citata ---

jel getriba od slepera bila na tvom skuteru ?  :toothy12:

meni su 13 grama teski na novom remenu i hexagon getribi(doduse i cilindar je trenutno 150),oko 12 bi meni trebalo,vjerujem da ce i tebi 12,12.5 biti ok(mislim na walkaya  ;D)

--- Kraj citata ---

Getriba je bila FXR 180...zaključak: mali kotač 10" - velika zbrka oko prijenosa...ža mi je šta nisan prova 12" kotač na taj moj setup...motor je ima prenenormalan start...totalni promašaj...snage ka u priči al  jako loše raspoređena...bez prepotentnosti motor sa najviše snage te sezone 2008.-e...uloženo jako puno truda i love al smo kasnije svatili da motor može ić dobro uz puno manje uloženog i predrkanog...

walkay:
Evo stigla je pumpica od SP-a...  :)

igor.sb:

--- Citat: walkay - 02 Travanj, 2013, 23:18:29 ---I ja tako mislim, na serijskom variomatu sam imao 11,5gr i te su bile taman... 12,5gr ce biti super!

--- Kraj citata ---
zaboravio sam reci neki dan koju pametnu  ::)

ako ti je na ser varu bilo dobro s 11,5, na koju foru mislis da ce ti u multivaru biti taman 12,5?
stavi te iste 11,5 i probaj

walkay:
Multic bi trebao biti laksi od serijskog variomata, ili...  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju