Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (33/277) > >>

2TDottore:
novi tip polini kevlara nevalja nista ja sam  uzeo novi i kak sam ga stavio tak sam ga ubrzo i skinuo i vratio serijski remen.yss amortizer bu ti ok ak ne patis na fesni amortizere a gume nadam se da znas koje je najbolje da uzmes

walkay:
Za pocetak cu ML50, a kasnije ako budem nabavio jos jednu zadnju felgu, mozda stavim neku slick gumu od Save.

2TDottore:
da to je super odabir.prednju mozes stalno vozit ml50 ak nemas viska love ak imas onda jos za suho prednja sava slik soft a zadnju sava slik medium za suho.ta kombinacija guma se nama pokazala ko najbolja za 10 cola

walkay:

--- Citat: pitaNS - 03 Veljača, 2013, 12:28:23 ---Ako ti u postojeći usis staju neki tuning usisi tipa Malossi ili Stage6 onda ne vidim razlog proširivati ga dodatno...koji si mislio usis staviti??

--- Kraj citata ---
Neki V-force tassinari ili Malossi MHR, a prirubnicu cu Stage6 - http://www.stage6.fr/catalog/files/syst-et-pipe-adm.jpg

2TDottore:
uzmi radje mhr jer stage6 se brzo razjebe.isprobo sam i ta dva i polini big valve i od ta tri stage 6 se pokazao najlosiji.a za ovu prirubnicu nadam se da znas da ces morat blok rezat tam kod magneta jer ne stane jer je predvidjena samo za 50 blokove.po meni je ta prirubnica isto bacanje novaca.imas onu jeftinu metalnu stage 6 pod 90 stupnjeva na koju mozes bez problema airbox zaserafit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju