Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
walkay:
Ma da... nisam znao, vidio sam da ima Lux na Zipu pa sam zato mislio da pase. :( Nista budem onu koju kazes!
2TDottore:
a koji karb mislis stavit
walkay:
Za ovu sezonu ostat ce "serijala" ali cu skupljat dijelove, kazem za sad bi ostavio serijski prijenos i ser. karb, ako nadem Multivar to cu svakako staviti i Malossi glavu. Ako bude novaca, uzeo bi jos drugi usis, prirubnicu i neki pwk 28
2TDottore:
i sa serijskim variomatom se da jako ljepo postelat da ide al sa multivarom ipak dobijes ono nesto sta malo fali serijskom variomatu ;D ak mislis ostavit serijski karb ostavi onda i serijsku prirubnicu tocno tako i ja vozim na fxru.a kad ces uzimat veci karb moja preporuka je dellorto 25 iz malossi pakiranja u kombinaciji sa serijskom prirubnicom,airboxom i boljim usisom.to je provjereno najbolji omjer ulozeno-dobiveno :icon_thumright:
walkay:
Znam, ali Skipper ce biti samo za stazu i za neke susrete, necu ga ni registrirati, za svaki dan imam SP-a. Uzeo bi 28, razmisljam poslije Open-a probat No-limit klasu, a sa 25-icom sumnjam da cu moci drzati ostale skutere, bez spotske radilice i tak...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju