Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (32/277) > >>

pitaNS:
čime si to krpio plastike...i ja trebam pa zato pitam?

walkay:
Blok je predviden za 150 ccm, i ako su identicni blokovi recimo Runner SP180, na zalost na stane 180 ccm cilindar u blok, i zato sam morao prositi i busiti. Znaci nije plug and play, moze se i cilindar preraditi ali mislim da je ovako puno bolje.

walkay:

--- Citat: pitaNS - 03 Veljača, 2013, 17:32:44 ---čime si to krpio plastike...i ja trebam pa zato pitam?

--- Kraj citata ---
Kupio sam komplet, smolu, katalizator i vlakne - http://www.kemosan.hr/o-nama

2TDottore:

--- Citat: walkay - 03 Veljača, 2013, 17:25:40 ---To 2TDottore: Ide serijski aupsuh, karb i airbox, Malossi glava svakako i za pocetak variomat od SP-a, kasnije Multivar, serijski remen, kvacilo (Malossi zelene sam mislio), serijski centralni feder

Hvala na pohvalama!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ak bus stavljo serijski variomat stavi onda 13.5g rolice dok ne nabavis multivar u kojem je po meni 12.5 najbolje,ali mozes i 12.5 u serijski isto.mozes stavit i zelene federe ali ljepse se vozi sa serijskim budes vidio ak probas oboje.ja isto vozim na serijskom remenu i zadovoljan sam jer jedini kevlar sta valja je stari polini kojeg vise mislim da nemres ni kupit

walkay:
Moze, jos su serijski federi na kvacilu, necu onda dirati nista. Imam novi Polini Kevlar tek je odvozio 1000 km i skinio sam posto nije radio dobro na SP-u, ubio mi okretaje...
Cim budem poljepio sve plastike nastavljam sa farbanjem. Slijedeci tjedan dolazi aluminijski poklopac glave i brtve za cilindar, uskoro cu gume uzeti i prednji amortizer YSS stelajuci.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju