Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
2TDottore:
jedina bitna stvar kod pripasavanja cilindra na blok je da cilindar nesmije tesko ic na slozeni blok inace su velike sanse da bu pukel.ostalo kak god da napravis dobro je.
pralas:
--- Citat: steeef - 03 Veljača, 2013, 15:02:59 ---biaks from einhel,raspala se ručka na sajli,ha? :)
bravo dečko,mnogo fino i lepo naš kako..
--- Kraj citata ---
raspada se cijeli taj biax buuahahah,koliko se taj naturpijao...kada ga upališ ne krene sam vrtiti,nego ga prvo rukom moras malo zavrtiti pa krene,al jos uvijek nije odapeo :laughing7:
2tdottore:to nam je i bio cilj cijelo vrijeme i s tim smo se napatili,mislis da je sve dobro poturpijano a ono uvijek negdje zapinje,pa ponovno turpijaj,mjeri bla bla...prije nego sto sam ja otišao jos je mrvicu cilindar zapinjao na nekim mjestima,al sam ostavio biax walkayu tako da vjerujem da je to napravio :icon_thumright:
walkay:
Evo za pocetak, veliko hvala Pralasu, sto je dosao pomoc i posudio biax, ipak je lakse i brze ovako raditi... blokove sam sredio do kraja, prosirili smo koliko nam je bilo potrebno, cilindar stane bez problema. Na kraju sam jos jednom proso sa vodobrusnim papirom od 600, mislim da ce biti ok. Poceo sam i plastike krpati, posto do sad nikad nisam lijepio plastike, to je prvi put, pa nije ne znam kako napravljeno, ali budem jos popravio greske. :icon_thumright:
walkay:
To 2TDottore: Ide serijski aupsuh, karb i airbox, Malossi glava svakako i za pocetak variomat od SP-a, kasnije Multivar, serijski remen, kvacilo (Malossi zelene sam mislio), serijski centralni feder
Hvala na pohvalama! :icon_thumright:
ivan94:
htio bih da pitam zakaj se bruse blokovi i cilindar kad se stavlja kit??? nemojte me sad bas popljuvat zbog glupih pitanja,zanima me to al jos nisam nasal odgovor na to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju