Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Elyseo - slabo ubrzava
AnconeR:
Ma ja pitao jer imam isti problem - isto dr evo kit samo na peugeotu trekkeru. I isto tako nikakvo ubrzanje nema, a bome ni krajnju. Ja sam ga isto odvezao do frenda što sastavlja te skutere, pa će ga on sastavit da ide kako treba. :)
Vitalij:
--- Citat: AnconeR - 05 Studeni, 2012, 14:03:41 ---Ma ja pitao jer imam isti problem - isto dr evo kit samo na peugeotu trekkeru. I isto tako nikakvo ubrzanje nema, a bome ni krajnju. Ja sam ga isto odvezao do frenda što sastavlja te skutere, pa će ga on sastavit da ide kako treba. :)
--- Kraj citata ---
Aj, molim te javi , jel uspio riješit problem i što je morao mijenjati ili sl. ....
Što si dosad ugrađivao , samo cilindar kit ili još nešto?
AnconeR:
Ja sam ti stavio Dr evo kit, stage6 variomat, leovince tt auspuh. Motor slabije od baotiana ide... Hahah al dobro, sad za koji dan će bit gotov, pa ti javim u čemu je problem i cijeli setup ću ti napisat (federi, dizna i to) pa ti vidi. :)
Macak sf:
--- Citat: AnconeR - 07 Studeni, 2012, 15:13:58 ---Ja sam ti stavio Dr evo kit, stage6 variomat, leovince tt auspuh. Motor slabije od baotiana ide... Hahah al dobro, sad za koji dan će bit gotov, pa ti javim u čemu je problem i cijeli setup ću ti napisat (federi, dizna i to) pa ti vidi. :)
--- Kraj citata ---
A na kojoj frgi voziš ? i trebati će ti još malo popratnih dijelova da bi ti pug letio :icon_biggrin:
AnconeR:
Evoga rođo, upravo mi je javio frend da je motor složen i ide je*ački. Evo popis problema koji su nastali- dakle karike su bile spaljenje, lamelice u usisu savinute, te nije vuka dovoljno zraka (neznam ni ja kako, jer oko toga nisam ništa dirao a motor sam kupio serijalu, tako da sumnjam da je i prije tko dirao oko toga) rolice su 6.5 al mislim da će trebat negdje 7.0 Centralni je serijski od peugeota jedino federe kvačila neznam koji su... E sad oće li ti ovo šta pomoć, :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju