Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot Elyseo - slabo ubrzava

<< < (4/6) > >>

AnconeR:

--- Citat: Macak sf - 07 Studeni, 2012, 15:25:38 ---
--- Citat: AnconeR - 07 Studeni, 2012, 15:13:58 ---Ja sam ti stavio Dr evo kit, stage6 variomat, leovince tt auspuh. Motor slabije od baotiana ide... Hahah al dobro, sad za koji dan će bit gotov, pa ti javim u čemu je problem i cijeli setup ću ti napisat (federi, dizna i to) pa ti vidi. :)

--- Kraj citata ---

A na kojoj frgi voziš ? i trebati će ti još malo popratnih dijelova da bi ti pug letio  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
što preporučaš? Osim karba... :)

Macak sf:

Znaći vozio si na 12-ici a to već ptice na grani znaju da ne hoda  :icon_biggrin: ...preporućio bi ti neku 17.5 frgu ili

19-cu na kojoj ja vozim pa vidi koju ćeš povoljnije nabaviti i ako se ima para neki sportki kuplung i zvono i trebao bi malo

preraditi serijsku prirubnicu ili nabaviti  onu stage 6 pa da onda vidiš kako ide je....čki a da ti je i malo jači spuh to bi bilo to

:icon_thumright:

AnconeR:
Bilo bi poželjno i da yamah r1 kupim. Haha nemoj zamjerit što, al ne planiram još 17, 5 stavljat, niti kvačilo, no usis je već naručen. :)

Vitalij:

--- Citat: AnconeR - 07 Studeni, 2012, 16:46:26 ---Evoga rođo, upravo mi je javio frend da je motor složen i ide je*ački. Evo popis problema koji su nastali- dakle karike su bile spaljenje, lamelice u usisu savinute, te nije vuka dovoljno zraka (neznam ni ja kako, jer oko toga nisam ništa dirao a motor sam kupio serijalu, tako da sumnjam da je i prije tko dirao oko toga) rolice su 6.5 al mislim da će trebat negdje 7.0 Centralni je serijski od peugeota jedino federe kvačila neznam koji su... E sad oće li ti ovo šta pomoć,  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Evo ja još čekam riješenje svog skutera :dontknow:
moj mehaničar je provjerio lamelice, klip i karike su novi ,a skuter od ugradnje kita ima ovakve probleme....sad sam naručio tecnigas auspuh ... pa javim rezulatete nakon ugradnje  :icon_scratch: :icon_thumright:

AnconeR:
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju