Ostalo > Svijet računala i mobitela

H1 telekom?

<< < (2/12) > >>

Zika:

--- Citat: eladio - 23 Listopad, 2012, 19:53:54 ---ja samo znam da sam hladno neki dan potpisao za H1 trio  :toothy11:

televizija im je brutalna,
onaj media centar koji dobijes je super, mogucnosti ima ko u prici..
svidja mi se to sto mogu birati pojedinacne programe, iznajmljivati ih..
svidja mi se free snimalica...

internet cemo vidjet

telefon ko telefon  :icon_biggrin:

cijena je dobra, free tri mjeseca + otkljucani svi programi   :happy6:

bnet bye bye , mene vise zajebavat necete  :happy6:

--- Kraj citata ---
cuo sam da je bnet najbolji od svih,najpovoljniji,jesam krivo cuo ?  :toothy9:

osvetnik88:

--- Citat: istipa622 - 23 Listopad, 2012, 18:49:05 ---jel ima netko iskustva sa njima?
naravno prića je da mi uskoro istiće ugovor sa t-comom pa razmišljam o prelasku na neku drugu (povoljniju) mrežu.
gledam ponudu od H1 ovaj trio paket, za 200 kn dobiš flat, tv i telefon dok u t comu samo telefon i flat placam oko 300 kn (MAXtv nemam).

ali opet ako im je podrška i usluga katastrofa onda je bolje i dalje ostat na t-comu.
inaće prije H1 mi je bio Bnet ali kažu mi da u mom mjestu još nemogu pružati svoje usluge, jbg  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Tu si u pravu sta se tice t-coma imaju najbolju uslugu i podršku ali i malo vecu cijenu....

eladio:
2zika

bnet :

analogna televizija im je u biti najlosija , godinama iza h1 ako gledas..
telefon im je jeftin , to ok

internet je "najbrzi", ali toliko su poceli raditi sranja oko tog neta, upload je koma.. i zadnjih pol godine ni malo nisam zadovoljan..

a usluga, reklamacije i to - KATASTROFA
natezao sam se s njima u vise navrata oko banalnih stvari ...valjda racunaju na to da cu odustati  ::)

eto im sad  :dontknow:
od h1 za istu cijenu cu dobiti bolju televiziju svakako, i nadam se makar bolju uslugu..

..ali javim sve oko h1 kad budu stavili kako ce to sve raditi , da li ce sve glatko proci i to  :happy6:

Zika:
ja sam se mislio prebacit na bnet kad dode kod nas u slavoniju,al mislim da cu prvo pustit da cujem od drugih kako funkcionira kod nas,jer meni i analogna tv i nije toliko bitna koliko brz internet...

istipa622:
odlično, ugovor sa t-comom mi istiće 3.12. tako da to data još imam vremena za razmatrat ponude.
...zato eladio očekujem tvoj osvrt nakon prvih mjesec dana  :)

i još me zanima, jel moguće spojit 2,3 TV-a ili se može spojiti samo jedna kao kod MAX tv-a?
jer u kući imam 5 televizora pa ono....teško bi bilo odabrat na koji da to spojim jer bi gledala i baba, i sestra i još njih 100 pa bi bilo svađe oko jednog TV-a  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju