Ostalo > Svijet računala i mobitela

H1 telekom?

<< < (3/12) > >>

Luka.kž:

--- Citat: istipa622 - 23 Listopad, 2012, 20:18:34 ---odlično, ugovor sa t-comom mi istiće 3.12. tako da to data još imam vremena za razmatrat ponude.
...zato eladio očekujem tvoj osvrt nakon prvih mjesec dana  :)

i još me zanima, jel moguće spojit 2,3 TV-a ili se može spojiti samo jedna kao kod MAX tv-a?
jer u kući imam 5 televizora pa ono....teško bi bilo odabrat na koji da to spojim jer bi gledala i baba, i sestra i još njih 100 pa bi bilo svađe oko jednog TV-a  ;D

--- Kraj citata ---
Da se spojit na 2 načina:1- legalni način- uzmeš kod njih drugi reciver i uredno njima platiš to što gledaš na drugom tv-u
                                       2-ilegalni način- na njuškalu kupiš reciver i kupiš kabla koliko ti treba i spojiš si  ;D

eladio:

--- Citat: Zika - 23 Listopad, 2012, 20:10:41 ---ja sam se mislio prebacit na bnet kad dode kod nas u slavoniju,al mislim da cu prvo pustit da cujem od drugih kako funkcionira kod nas,jer meni i analogna tv i nije toliko bitna koliko brz internet...

--- Kraj citata ---

a gle, ja sam prve dve/tri godine dok je bila "obicna brzina" bio jako zadovoljan..
sad od kad reklamiraju "superbrzi" internet mi je stvar u biti losija ..upload mi je koma  i zadnjih cca pol godine sam jako nezadovoljan :dontknow:
ocito su napregnuli sustav, i ima previse oscilacija..

a s obzirom da sam unutar cijene bneta dobio od h1  net brzine 8/512 , i ako bude bez oscilacija, bit ce to super i sigurno bolje od ovog osclirijuceg bneta sto trenutno trpim  :angry7:

vidjet cemo uskoro  :happy8:

Zika:
ja sam imao max adsl prvo,pa iskon koji su reklamirali kao "jeftiniji" a ista brzina kao kod tcom-a,a u biti dobijes sve obrnuto,sporiji net za isto para..i sad bi otisao iz iskona bilo gdje,vidit cemo sta ce bit najbolje  :toothy3:  :icon_biggrin:

vekyyy:

--- Citat: Luka.kž - 23 Listopad, 2012, 20:24:02 ---
--- Citat: istipa622 - 23 Listopad, 2012, 20:18:34 ---odlično, ugovor sa t-comom mi istiće 3.12. tako da to data još imam vremena za razmatrat ponude.
...zato eladio očekujem tvoj osvrt nakon prvih mjesec dana  :)

i još me zanima, jel moguće spojit 2,3 TV-a ili se može spojiti samo jedna kao kod MAX tv-a?
jer u kući imam 5 televizora pa ono....teško bi bilo odabrat na koji da to spojim jer bi gledala i baba, i sestra i još njih 100 pa bi bilo svađe oko jednog TV-a  ;D

--- Kraj citata ---
Da se spojit na 2 načina:1- legalni način- uzmeš kod njih drugi reciver i uredno njima platiš to što gledaš na drugom tv-u
                                       2-ilegalni način- na njuškalu kupiš reciver i kupiš kabla koliko ti treba i spojiš si  ;D

--- Kraj citata ---
mislim da neide to tako.. Nemozes ti mijenjat programe sa drugim reciverom ako nije prijavljeno u t-comu.. mozes napraviti samo da imas na obadva tv-a maxtv ali sa tim da gledas iste programe na obadva tv-a

Luka.kž:
To sam zaboravio napisat, sorry dečki, moj bed  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju