Ostalo > Svijet računala i mobitela

H1 telekom?

(1/12) > >>

istipa622:
jel ima netko iskustva sa njima?
naravno prića je da mi uskoro istiće ugovor sa t-comom pa razmišljam o prelasku na neku drugu (povoljniju) mrežu.
gledam ponudu od H1 ovaj trio paket, za 200 kn dobiš flat, tv i telefon dok u t comu samo telefon i flat placam oko 300 kn (MAXtv nemam).

ali opet ako im je podrška i usluga katastrofa onda je bolje i dalje ostat na t-comu.
inaće prije H1 mi je bio Bnet ali kažu mi da u mom mjestu još nemogu pružati svoje usluge, jbg  :dontknow:

skoda90:
ja sam isto razmisljao nakon isteka ugovora s t-com na sta cu preci,dvoumio sam se izmedju h1 i optime,malo se raspito i svi kazu bolje na optimu i tako sam presao na optimu,vise od pola godine ima kako sam na optimi (telefon(500min)+internet flat) i sve je uredu nikad nikakvih problema 180kn mjesecno  :icon_thumright:

Domba:
Vise manje biti ce sve isto kao i kod t-coma. Tu i tamo se razlikuje oprema, i ono sto ti moze t-com ponuditi to ti isto mogu i drugi operatiri. Centrale u istim zgradama iste zice se koriste, tako da ako mozes idi na jeftinije. Kvarove koje si imao imati ces i dalje, ubiti samo ze ralikuje da li si spojen na t-com centralu ili na neku drugu koja je u istoj zgradi. Ili pak od kada je hakom uveo WLR iliti iznajmljivanje porta i linije moguce da samo virtualno te prebace na drugog operatera (kod optima plus paketi).

zvonkec_92:
ja doma imam onaj neki paket  nezz kak se zove. placa se 155 kn mjesecno. imam flat internet a brzina je do 8 onih nekih mjernih jedinica.. za sad svi zadovoljni sa time :)

eladio:
ja samo znam da sam hladno neki dan potpisao za H1 trio  :toothy11:

televizija im je brutalna,
onaj media centar koji dobijes je super, mogucnosti ima ko u prici..
svidja mi se to sto mogu birati pojedinacne programe, iznajmljivati ih..
svidja mi se free snimalica...

internet cemo vidjet

telefon ko telefon  :icon_biggrin:

cijena je dobra, free tri mjeseca + otkljucani svi programi   :happy6:

bnet bye bye , mene vise zajebavat necete  :happy6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju