Ostalo > Svijet računala i mobitela

H1 telekom?

<< < (12/12)

danc00:
 :BangHead: :BangHead:

Imaš praf, ne znam kak sam napisal 600, da 200kn je, tak sam i mislil!

Poggiali:
ja ne znam, iso provjeravat, jer kao kad nisi po ugovorom imas skuplje nesto u t scumu... na kraju je ispalo da je samo net skuplji i to bednih 20kn, telefon i max tv i dalje imaju istu cjenu .... znaci halo 150, flat i max tv mjesecno placam nekih 360kn :S .... naravno telefon ne racunam ak napravim dodatne pozive... i sad ak potpisem ugovor, placao budem 340 kn lol xD ko je tu lud...

na max tv-u su makli one sportske neke programe, ali najvise mi zao sto su makli motors tv, i sad ak bi htio taj motors tv nazad, moram uzeti + sportski paket od nekih 5-6 programa koji je oko 70kn dodatno na regularnu max tv pretplatu :O  Nisu normalni...

htio sam uzeti onaj h1 duo telefon i najjeftiniji flat 99kn  + bnet satelitsku 80kn.... e sadd... meni je trenutni flat  malo preko 5mbps, dok ce ovaj biti 3mbps max :/ koliko ce se to skuzit na surfanju ne znam :/   druga stvar kai su moji doma skepticni, a jos sad i ovo suludo cekanje oko prebacivanja na H1, ne znam vise, nisam pametan :/ Ovak mi ispadne 170kn manje mesecno, sto i nije zanemariv iznos + imam vise programa na telki...

Domba:
H1 telekom je u finaciskoj banani:
http://www.poslovni.hr/hrvatska/hakom-sprijecio-ht-da-iskopca-130-tisuca-korisnika-h1-228304

Krajem godine T-com je naplatio dugove dosta operatera i dosta njih je imalo problema sa finacijama, I skoro svi su se na neki nacin izvukli, dok H1 jos uvijek grca u dugovima.

Tako da svi koji su potpisali neki prijelaz budu jos malo cekali.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju