Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
benjo pretjerao si..
danas smo ja i speedy isli vozali se magistralnom po satu negdje oko 170-180kmh majekmi a po gps neznamo nisam mjerio laze on dosta al nez kolko uglavnom idemo magistralom i redom automobile zaobilazimo kasnije naj je auspuh progorio an krani u vuna se zapalila i malo gorio spuh i spao je i nosac xD
jesi ti sinko normalan...aj makni taj broj 1 ispred da se ne sramotis pred cilim forumomaj reci sta imas na skuteru?
a ko to vise gleda glavno da se razumijemo
tko što gdje?!
Ma moja batina ide 200. Ne točim gorivo unutra već sameljem par NRG-a i natresem u rezervar. Da vidiš koji šus ima, 3 puta sat okrene
jesil ti sinko pregledo klip ako jesi neznam cemu komantari :/ na nrg ovom satu pise 120 on ode dole ispod a moze jos samo nema gdje
ma razumijem ja vas ali klip govori sve ja nisam reko koliko ide po gps reko sam koliko po satu ide a koliko vidimo svi jedino ako si corav onda pise na satu sata 150 a moze jos
Pa moj bivsi cpi je pokazivao 140-150 po satu ali je isao realno negde 75-80 max
a dobro nisam ja nis govorio za realne ovaj ide realnih 100 i kusur sigurno jbg vidim kad vozim zaobilazim ljude na magistrali ko nista a setup je naturpijan tp trophi,hebo preformer,multivar,radilica evolution,multivar i 19ka dellorto