Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
ako ja prođem 50 km za 50 min, znači da mi je putna brzina 60 km/h, a to bome sa autom malo teže možeš postić da imaš putnu brzinu veću od te...tak da me uopće ne zanima kolko mi sat laže...
Ja bum nabavil alu rame, cetveroklipna klijesta, magnezijske felge i za nepunih 70.000kn imamo posten skut.Jedino ne znam kak ce bit na tehnickom na mjerenju brzine. Oce prsten variomata biti dovoljan?
A da se tek vozis po ZG.... Autom prosjek 20-25 km/h
ima to i mana..npr ispred tebe šleper ide 70 il malo iber a ti ga ideš preticat sa 80..treba ti 2 gladne godine i moreš se skucat samo takili dok ti se guzi šleper sa 80 na repu..
anyway,skuter 50cc pogotovo serijala je pušing za međugradsku vožnju,tih 80 kaj ide mu je ni v rit ni mimo brzina..uostalom nije mu ni namjena to.
dosta je 80...recimo od kc do zg imaš par ravnica po dva km, možda koja ima 3...tak da se i voziš 100 nebi puno brže došo...al zato ti pereš 80 i u naseljenom dok auti voze 60...jer je meni u neke zavoje puno lakše uć sa skuterom nego sa autom
na skuteru nikad dosta ni ubrzanja ni krajnje hehe, a ta 2km zavrnes gas i koliko ide, 70-90 nebitno, vremenski ti je isti vrag, al kad ti dodje sleper na pola metra za repom i pokusava te pric... pa posro bi se u voznji da dobijem 0.5km/h
Proba jutros lunu, slegnut ravno 60km/h
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ova glupa tema ce ici u otpad