Općenito > Generalno o skuterima
Budžet = 1,200E - Nova Luna Vision 2 ili mozda neka jača marka polovno?
Rox-Rab:
--- Citat: Ruff Ryder - 15 Listopad, 2012, 19:55:20 ---
--- Citat: Kamba - 15 Listopad, 2012, 19:39:11 ---...vidi se da je večina ovdje vozila Piaggio pa može konkretno govorit o kvaliteti.... ::) ....pogotovo ovih novijih godišta....ležajevi radilice su im odraz kvalitete,karike isto tako....meni je radilica riknula na 8 tisuća.provrtio dosjed,kolegi na Poweru na 10 tisuća,ma znam ih masu,neda mi se nabrajat....kak mogu preporučit nekom nešto što se kvari,Grale šta je tu problem za shvatit.....Roxovi večinom dolaze samo na redovni servis,ležajeve na Roxu nikad nisam ni vidio....kolega je prešao 46 tisuća s Roxom koji nikad nije otvaran,ni cilindar nije skidan....jel ima takav Piaggio....bogami nema.....čak bi prije Peugeot preporučio nego Piaggio...imam treći Piaggio već pa znam o čem pričam,zadnjeg sam uzeo samo zato što je bio povoljan na mrtvo.... ajde sad nastavite pametovat pojedinci....
--- Kraj citata ---
kod mene ti ima jedan stalker sa discom iza i ima 40k i kusur km nikad otvaran :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ali taj stalker je starijeg godista, oni se nisu bas kvarili... kamba kaze da se ovi novi kvare dosta
Ruff Ryder:
--- Citat: Rox-Rab - 15 Listopad, 2012, 20:08:05 ---
--- Citat: Ruff Ryder - 15 Listopad, 2012, 19:55:20 ---
--- Citat: Kamba - 15 Listopad, 2012, 19:39:11 ---...vidi se da je večina ovdje vozila Piaggio pa može konkretno govorit o kvaliteti.... ::) ....pogotovo ovih novijih godišta....ležajevi radilice su im odraz kvalitete,karike isto tako....meni je radilica riknula na 8 tisuća.provrtio dosjed,kolegi na Poweru na 10 tisuća,ma znam ih masu,neda mi se nabrajat....kak mogu preporučit nekom nešto što se kvari,Grale šta je tu problem za shvatit.....Roxovi večinom dolaze samo na redovni servis,ležajeve na Roxu nikad nisam ni vidio....kolega je prešao 46 tisuća s Roxom koji nikad nije otvaran,ni cilindar nije skidan....jel ima takav Piaggio....bogami nema.....čak bi prije Peugeot preporučio nego Piaggio...imam treći Piaggio već pa znam o čem pričam,zadnjeg sam uzeo samo zato što je bio povoljan na mrtvo.... ajde sad nastavite pametovat pojedinci....
--- Kraj citata ---
kod mene ti ima jedan stalker sa discom iza i ima 40k i kusur km nikad otvaran :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ali taj stalker je starijeg godista, oni se nisu bas kvarili... kamba kaze da se ovi novi kvare dosta
--- Kraj citata ---
imo sam srku 05 koja je kod grosa sa foruma 18tkm nista uz redovite promjene potrosnog materijala.. nikad otvarana..
ova sad 08 ima 15 tkm nista do sad..
Rox-Rab:
neznam ja necu ic s nikim u sukob jer nisam imao pia grupaciju, ali imam par frendova sa novijim godistima i lezajevi pomalo crkavaju, nije na svakome isti slucaj al eto
daRio:
Već sam u par raznih tema stavio specifikaciju svih svojih skutera iz Piaggio grupe pa ću još jednom...
c/p
1999-2001 Piaggio Typhoon 50 2t,prešao 29000 km bez greške,potrošnja max 4 lit
2003-2005 Malaguti F12,prešao 27000 km bez greške,potrošnja max 5 lit
2006 2007 Piaggio Zip 50 2t,prešao 14000 km bez greške,potrošnja max 4 lit
2008-2010 Gilera Runner SP 50,prešao 34000 km,bez greške,potrošnja max 4 lit
2011 - i trenutno Piaggio Typhoon 50 2T sa trenutno pređenih 12000km(za samo 6 mj),puklo je crijevo goriva i izgorila žarulja,potrošnja isto oko 4 lit.
Samo ću dodati da sadašnji Typhoon sada ima 22000 km bez greške a gore navedena crijeva kupio i promijenio.
Što se mene tiče i dalje ostajem na Piaggio grupi koliko god svi cvile da ne valja jer se proizvodi u Kini.
Vuki_047:
Jab ih samo rekao da Peugeot SF2 više nikad nebi kupio, imao sam ga a i kolega mi imao 2 komada, jednostavno rečeno loš i nekvalitetan skuter, hoćeš po plastikama ili čemu drugom.
Sada imam Piaggio Nrg power koji sam kupio pred 2 godine sa 5000 km a sad na njemu ima 20 000 km i apsolutno nikakih problema osim osnovnog servisa, i što se tiče njega po meni je to kvalitetan skuter a ima i lijep dizajn, a sad sam vlasnik i drugog Nrg_a kojeg sam kupio pred mjesec dana ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju