Općenito > Generalno o skuterima
Budžet = 1,200E - Nova Luna Vision 2 ili mozda neka jača marka polovno?
tommy:
netko ima problema sa piaggiom, netko sa minarelliem... pa priča svašta protiv tog motora. isto tako netko je zadovoljan sa piaggiom, netko sa minerelliem pa hvali taj motor. to su sve skubjektivna mišljenja, objektivno gledajući to su odlični motori. svatko tko kupi jedan od navedeni motora mora se pomirit stim da će nekad možda imat neki problem, a i nemora. sve zavisi u kakvom je stanju polovni motor, a i novi se mogu pokvarit, zbog razloga koji navodite, kao što su ležajevi radilice u piaggia... i tih mana ce biti sve više i više na novim modelima zato što je kina zavladala, a i oni moraju prodavat djelove. znači objektivno gledano u globalu su to najbolji motori u klasi i nemožeš pogriješit kupnjom jednog od tih modela.
ivan_speedy:
Takve teme niti nisu za ovaj forum,najbolje probaj par modela i koji ti najviše paše tog uzmi,briga te kaj drugi govore,imaj svoje ja i bok ;)
Toliko od mene :icon_thumright:
ljubo46:
vjeruj mi lega prošao sam i piaggia i gilere i aprilie...ako nemaš preko 185cm visinu kupi si Yamahu Aerox 50 2t i vjeruj mi nećeš požalit...eto to ti je pametan savjet tj prijedlog a ti sad kak hoćeš ;D
Miki-speedy:
--- Citat: tommy - 15 Listopad, 2012, 21:10:25 ---netko ima problema sa piaggiom, netko sa minarelliem... pa priča svašta protiv tog motora. isto tako netko je zadovoljan sa piaggiom, netko sa minerelliem pa hvali taj motor. to su sve skubjektivna mišljenja, objektivno gledajući to su odlični motori. svatko tko kupi jedan od navedeni motora mora se pomirit stim da će nekad možda imat neki problem, a i nemora. sve zavisi u kakvom je stanju polovni motor, a i novi se mogu pokvarit, zbog razloga koji navodite, kao što su ležajevi radilice u piaggia... i tih mana ce biti sve više i više na novim modelima zato što je kina zavladala, a i oni moraju prodavat djelove. znači objektivno gledano u globalu su to najbolji motori u klasi i nemožeš pogriješit kupnjom jednog od tih modela.
--- Kraj citata ---
Nisi bas upravu...
isto kao sto nikom nije jasno zasto minareli trosi manje od piaggia a ide skoro isto
zannix:
Najprije hvala lijepa svima za odgovore. Budući da su svi navedeni oglasi ili u Zagrebu, Osijeku, Rijeci itd. nemam baš neke prevelike koristi od njih. I da ih mogu transportirat u Split, svejedno to ne bih napravio bez da osobno sjednem na njih i isprobam ih prije - to je valjda logično.
Kolegi iz Splita zahvaljujem na ponudi za provozat Runnera, moj prijatelj je ima jednog prije 3 godine pa san se dosta vozia s njim i da - skuter je zvjer :)
Ali jbg koliko vidim trenutno oglase taj SF2 je najisplativiji izbor ako ga uspijem spustit malo.
Volio bi da imam vise izbora :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju