Općenito > Generalno o skuterima
Budžet = 1,200E - Nova Luna Vision 2 ili mozda neka jača marka polovno?
MarinM:
A mozda mu jednostavno klizi kvacilo xd
File95:
gpernje1 - Ja ne znam cemu to, ako ne znas sta je ili sta bi moglo bit ne moras pisati gluposti da bilo sta napises, covjek ce se isprepadati od takvih komentara, mislit ce da je totalnu kramu kupio, nije ti bitno dali je ina ili valvoline, isti ti je drek ako je ulje mineralno, znaci nije bit marke nego bitna da je sintetika ili polusintetika, ovo sto ti se auspuh toliko grije, dali ti normalno ispusni plinovi izlaze ili? Mislim da nije mozda zacepljen.. Moze biti kako je Marin rekao da ti lamela klizi, tj naj vjerovatnije, a po ravnome je sve bas naj normalnije??
Kamba:
ima logike,ali baš da je tolika rupa da remen upadne u nju.... :toothy11:
...meni je vario imao udubinu zbog krivog trošenja uslijed duže vožnje s nenaštelanim prijenosom i točno se osjetilo kad remen dode na variomatu do te udubine,padnu okretaji skoro za 500 okretaja... :dontknow:
File95:
--- Citat: gpernje1 - 28 Studeni, 2012, 17:39:53 ---
--- Citat: File95 - 28 Studeni, 2012, 16:06:06 ---gpernje1 - Ja ne znam cemu to, ako ne znas sta je ili sta bi moglo bit ne moras pisati gluposti da bilo sta napises, covjek ce se isprepadati od takvih komentara, mislit ce da je totalnu kramu kupio, nije ti bitno dali je ina ili valvoline, isti ti je drek ako je ulje mineralno, znaci nije bit marke nego bitna da je sintetika ili polusintetika, ovo sto ti se auspuh toliko grije, dali ti normalno ispusni plinovi izlaze ili? Mislim da nije mozda zacepljen.. Moze biti kako je Marin rekao da ti lamela klizi, tj naj vjerovatnije, a po ravnome je sve bas naj normalnije??
--- Kraj citata ---
govorim jer se meni to desavalo kad sam imo jamu na pol variomata od blokade
tako da znam sta mu govorim
--- Kraj citata ---
I znaci vozio si inace normalno pa se tu i tamo desavalo da padaju okretaji? Ne nego ti se to onda stalno desavalo, on ima drugacije simptome, kao sto je napisao u 10 km mu se desilo 2 puta..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju