Općenito > Generalno o skuterima
Budžet = 1,200E - Nova Luna Vision 2 ili mozda neka jača marka polovno?
Jurich:
ako si iz splita mogu te ja provozat na svom runneru da znas kako ide :D i trosi 3.5 litara...čisto da ti pomognem pri izboru
X-Thug:
--- Citat: Welcome - 15 Listopad, 2012, 15:51:28 ---
--- Citat: zannix - 15 Listopad, 2012, 14:06:13 ---Edit: Ne znam kako mi je promakla ta Aprilla, možda zovnem i tog čovjeka da malo usporedim s Peugeotom, isto su godište. Jedino me bode u oči što nema plastiku sprijeda :D Al to valjda nije toliko skupo...? I da, drugi vlasnik
--- Kraj citata ---
Misliš na ovu sliku? Tu i ne treba biti plastika, to je usis zraka. :icon_biggrin:
Nazovi, pogledaj, ništa te ne košta osim jednog poziva.
--- Kraj citata ---
jedino sto je auspuh malo ruzinav, to uzmes onaj sprej za visoke temperature, malo brus papirom skines ruzinu, naspricas, ostavis koju uru da se osusi i ponovo montiras nazad, tako san ja sebi napravia. izgleda ka novi sad
Kamba:
...vidi se da je večina ovdje vozila Piaggio pa može konkretno govorit o kvaliteti.... ::) ....pogotovo ovih novijih godišta....ležajevi radilice su im odraz kvalitete,karike isto tako....meni je radilica riknula na 8 tisuća.provrtio dosjed,kolegi na Poweru na 10 tisuća,ma znam ih masu,neda mi se nabrajat....kak mogu preporučit nekom nešto što se kvari,Grale šta je tu problem za shvatit.....Roxovi večinom dolaze samo na redovni servis,ležajeve na Roxu nikad nisam ni vidio....kolega je prešao 46 tisuća s Roxom koji nikad nije otvaran,ni cilindar nije skidan....jel ima takav Piaggio....bogami nema.....čak bi prije Peugeot preporučio nego Piaggio...imam treći Piaggio već pa znam o čem pričam,zadnjeg sam uzeo samo zato što je bio povoljan na mrtvo.... ajde sad nastavite pametovat pojedinci.... :icon_thumright:
Grale:
A stariji piaggio ne prelazi tu cifru,ili barem pribliznu?
Nemres sad ni reć da se i novi kvari,do 25 tkm uz redovno održavanje prelazis bez kvarova...
Ruff Ryder:
--- Citat: Kamba - 15 Listopad, 2012, 19:39:11 ---...vidi se da je večina ovdje vozila Piaggio pa može konkretno govorit o kvaliteti.... ::) ....pogotovo ovih novijih godišta....ležajevi radilice su im odraz kvalitete,karike isto tako....meni je radilica riknula na 8 tisuća.provrtio dosjed,kolegi na Poweru na 10 tisuća,ma znam ih masu,neda mi se nabrajat....kak mogu preporučit nekom nešto što se kvari,Grale šta je tu problem za shvatit.....Roxovi večinom dolaze samo na redovni servis,ležajeve na Roxu nikad nisam ni vidio....kolega je prešao 46 tisuća s Roxom koji nikad nije otvaran,ni cilindar nije skidan....jel ima takav Piaggio....bogami nema.....čak bi prije Peugeot preporučio nego Piaggio...imam treći Piaggio već pa znam o čem pričam,zadnjeg sam uzeo samo zato što je bio povoljan na mrtvo.... ajde sad nastavite pametovat pojedinci....
--- Kraj citata ---
kod mene ti ima jedan stalker sa discom iza i ima 40k i kusur km nikad otvaran :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju