Pozdrav ljudi,
Dakle stvar stoji ovako...
Skupih nekako 1,200 eura keša i sad se mislim da napokon zamijenim svoj (relativno) stari Silverstone (trajao 5god, zadovoljan kako me služio usprkos mini servisima svako 3-4 mjeseca u zadnje 2 godine). Zadovoljan sam jednostavno iz razloga što sam se za 20kn mogao voziti do faksa i doma (a i do grada i nazad) cijeli tjedan.
Vrijeme je učinilo svoje i sad mi se čini da moran kupit novi jer učestalost i cijena servisa raste eksponencijalno. Da se razumimo, nemam pojma o motorima, tako da slušam šta mi majstor kaže i to je to.
Sad se mislim između ove nove Lune Vision 2 ili nekog polovnog malo boljeg skutera. U svakom slučaju 2T...
Kod Lune me privlači sportski izgled i činjenica da sam 5 godina izlazio na kraj sa Silverstoneom (također kinez, isti k* valjda samo 4T) - oću reć da san već navika na kineska sranja i rasklimanu plastiku.
Međutim ima svakakvog feedbacka od Lune po netu... s ovog foruma također. Od onih koji je hvale do onih koji bi platili nekome da je se riješe... Zanima me da li je to tako sa svim kineskim skuterima ili je tipično za Lunu?
Iskreno ne želim da se te iste horor priče dogode i meni... S obzirom da nemam pojma o skuterima ni kako funkcioniraju moram se oslanjati na majstora za svaku pi*dariju a on mi to uredno naplati. A sad, bude li ko sa Silverstonom - ja nemam prigovora, ali bude li to stvarno svako 2-3 dana kao što su neki ljudi pisali... onda radije nešto bolje.
Možda nekakav polovni Speedfighter 2? Trenutno gledam po Njuškalu i nema baš nekih ekstra oglasa u mojoj županiji, ali ako se odlučim za tako neki malo bolji skuter, što da gledam za te pare? kilometražu, prvi/drugi vlasnik, godište - OK, još koji savjet?
I u konačnici - po vašem mišljenju - kinez ili 5-6 godina stara polovna (bolja) marka?
Zahvaljujem,
Dino