Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
mislim da nece ici, posto su na aeroxu polutke 115mm, a ove od morinija si 123mmradije sacekaj pa si uzmi neku aftermarket, ipak nije preskupo za to sto nudi, oko 300 do max 400kn te izade, ali ako nemas i 100kn je puno
Da ali ako njih stavim bit ce oversize, i onda stavim duzi remen, i u polutkama ce bit na vrhu npr a kod variomata na dnu međutim kada se kod varia digne do vrha iza nece upast do kraja?!
Moze moze, moze mi neko dat link od kajle na webshopu jer nemogu nac nikako
Citat:mislim da nece ici, posto su na aeroxu polutke 115mm, a ove od morinija si 123mmradije sacekaj pa si uzmi neku aftermarket, ipak nije preskupo za to sto nudi, oko 300 do max 400kn te izade, ali ako nemas i 100kn je puno Idealne su te od 123mm http://forum.pyrotherm.rs/forum/index.php?/topic/2185-tuning-prenosa-morini-zadnje-polutkeproduzenje-u-menjacu/page__p__33003__hl__+morini%20+polutka__fromsearch__1#entry33003
za morini polutke ili sa tgb-a treba uzet remen za pežolku ili tgb-adimenzija je koliko se sjecam 760 ili 765x 17
Cekajte, da onda stavim te polutke,nije meni bitan oversize vec samo da su linearne, lako kasnije kupim oversize vario ako ikad bude potrebno... Nisam skuzio sta mi preporucate na kraju??