Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (135/237) > >>

MarinM:
Evo stavio sam plave federe, ide ubojstvo u startu ali npr razvrti ful prvih 5 metara onda padnu okretaju 2 sec i onda opet vrdi  :icon_scratch: Do ceg bi to moglo bit, premekan centralni?

Josip:

--- Citat: Ridi77 - 19 Listopad, 2013, 23:10:29 ---
--- Citat: pajo - 19 Listopad, 2013, 15:40:26 ---Kajla bi trebala biti na webshopu a stavlja se u desno.i trazit ce nesto vecu diznu naspram prijasnjeg setupa kar.
Pune polutke traze lakse rolice.

Sent from my GT-I9505

--- Kraj citata ---

Znaci pajo sa kajlom da pociem paljenje u retard? kolko sam cito od slowa temu tak je on,

http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,34960.0.html
evo tu je on objasnio sve i kak okrenut kajlu treba dole i sve, znaci tak da stavim?

--- Kraj citata ---

da stavis kajlu bas tako kako je na onaj slici gdje je drzi u ruci, da ti ide ono izbocenje u smjeru kazaljke na satu, i inace ti je to advance

ali nemozes fulat, ako odes u retard, samo ce ti pucat iz auspuha i nece htjet razvrtit, isprobano, a imas gore i snimku mog nrg-a  :icon_thumright:

cvele60:

--- Citat: MarinM - 20 Listopad, 2013, 12:31:41 ---Evo stavio sam plave federe, ide ubojstvo u startu ali npr razvrti ful prvih 5 metara onda padnu okretaju 2 sec i onda opet vrdi  :icon_scratch: Do ceg bi to moglo bit, premekan centralni?

--- Kraj citata ---
ili mrvicu preteske rolnice....lakse je njih promeniti nego centralni...

MarinM:
rolice su 3.0g i kad razvrti cini mi se da ce mi klip u guzici zavrsit  :binkybaby:

cvele60:

--- Citat: MarinM - 20 Listopad, 2013, 13:04:31 ---rolice su 3.0g i kad razvrti cini mi se da ce mi klip u guzici zavrsit  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
Uf jbt dovoljno su lake...Kad stavis kajlu i tako ide nov stel prenosa pa ne zuri...nek ostane tako za sad...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju