Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (136/237) > >>

Mikac21:

--- Citat: MarinM - 20 Listopad, 2013, 12:31:41 ---Evo stavio sam plave federe, ide ubojstvo u startu ali npr razvrti ful prvih 5 metara onda padnu okretaju 2 sec i onda opet vrdi  :icon_scratch: Do ceg bi to moglo bit, premekan centralni?

--- Kraj citata ---
moze bit i do centralnog ali najvjerovatnije zbog polutki nelinearnih...uzmi si neku morini ili onu MF lineranu ko sto ja imam,odlicna stvar

MarinM:
Istrosen sam sad, u 3 dana radilicu, auspuh i jos pi*darija nekakvih vidit cete kad dodju... pricekat ce malo polutke ako ih ne skinem braticu.. E sad pitanje ako braticu s morinija skinem linearnu mogu ja njemu stavit sa aeroxa nelinearnu?!?'

cvele60:

--- Citat: Mikac21 - 20 Listopad, 2013, 13:26:22 ---
--- Citat: MarinM - 20 Listopad, 2013, 12:31:41 ---Evo stavio sam plave federe, ide ubojstvo u startu ali npr razvrti ful prvih 5 metara onda padnu okretaju 2 sec i onda opet vrdi  :icon_scratch: Do ceg bi to moglo bit, premekan centralni?

--- Kraj citata ---
moze bit i do centralnog ali najvjerovatnije zbog polutki nelinearnih...uzmi si neku morini ili onu MF lineranu ko sto ja imam,odlicna stvar

--- Kraj citata ---
Nije do polutki jer se pad obrataja desava na dosta vecoj brzini tamo preko 40km/h...on kaze u prvih 5m...

--- Citat: ---E sad pitanje ako braticu s morinija skinem linearnu mogu ja njemu stavit sa aeroxa nelinearnu?!?'
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: a sto ne bi moglo...tebi je potrebnija linearna  nego njemu  :laughing7:

Josip:

--- Citat: cvele60 - 20 Listopad, 2013, 13:33:23 ---
--- Citat: ---E sad pitanje ako braticu s morinija skinem linearnu mogu ja njemu stavit sa aeroxa nelinearnu?!?'
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: a sto ne bi moglo...tebi je potrebnija linearna  nego njemu  :laughing7:

--- Kraj citata ---

mislim da nece ici, posto su na aeroxu polutke 115mm, a ove od morinija si 123mm

radije sacekaj pa si uzmi neku aftermarket, ipak nije preskupo za to sto nudi, oko 300 do max 400kn te izade, ali ako nemas i 100kn je puno  :icon_thumright:

MarinM:
Znaci bude kao neka oversize ahah ? I onda mi treba i oversize vario?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju