Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
Josip:
--- Citat: MarinM - 19 Listopad, 2013, 17:37:14 ---Aha,okej.. i nema smisla stavljat 20.5 karburator sad na trophya? Znaci tvoje preporuke za buducnost bolje kvacilo,kajla, i linearna polutka. Bilo je pricanja da pase s morini masine :dontknow:
--- Kraj citata ---
pase, samo treba pronac
ja sam davno sasvim slucajno naletio na malossi 128mm polutke po vrlo povoljnoj cijeni, mada tada nisam ni znao sto sam kupio
ali nisam jos vidio da je netko nasao remen odgovarajaucih dimenzija da stoji u polutkama 100% kako bi trebalo bit
posavjetuj se s ovim deckima sto su to probavali
mmario je rekao, da je znao u pocetku koliko znaci ta linearna polutka da bi je kupio odmah nakon auspuha i varia, cak i prije kita
ja sam jednom decku slozio piaggio 128mm, od starih piaggio modela, i na nju je kupio bgm linearnu i overrange remen, tako da je dobio citav overrange za dosta povoljnije
netreba ti 20,5 umjesto 19, jer ga je kazu teze nastelat, zasto i kako nemam pojma, osobno nisam ga koristio, bio je na sp-u dok je bio stock, kasnije je ustupio mjesto keihin-u 28
osobno nebih isao na neko preveliko nabudivanje, ostao bih na trophy-ju koji je fino slozen za svaki dan, i naravno sa airbox-om
ali tvoj skuter, tvoja lova, tvoja odluka
ti na kraju odlucujes, a mi smo tu da pomognemo koliko mozemo :icon_thumright:
MarinM:
ja slazem drugu masinu, nista neide na moju ovu koja ima trophy vec u druge blokove. I ona ce bit na drugom skuteru, vjv neki spy, sr ili drugi aerox, ali za probu dok nema drugog skutera morat ce na mog aeroxa. nista sutra idem cupat polutke s braticevog morinija.
Stavio sam lakse roline nije pomoglo u startu ali se kasnije puno vise razvrti i ide jos bolje :icon_thumright:
pitaNS:
Jel ti kaiš stoji napred na bolcni a pozadi koliko je upao u polutke??
Sa snimka se vidi da ti je start loš i da bi mogao više vrteti sa lakšim rolnicama, a ujedno bi i ispeglao rupu koju imaš zbog nelinearnog torqa..čuje se kako ubije obrtaje...Što se tiče karburatora rekao bih da si ga malo bogato podesio koliko uspem čuti, probaj jednu manju diznu ili spustiti iglu za 1 zarez...
Ridi77:
--- Citat: pajo - 19 Listopad, 2013, 15:40:26 ---Kajla bi trebala biti na webshopu a stavlja se u desno.i trazit ce nesto vecu diznu naspram prijasnjeg setupa kar.
Pune polutke traze lakse rolice.
Sent from my GT-I9505
--- Kraj citata ---
Znaci pajo sa kajlom da pociem paljenje u retard? kolko sam cito od slowa temu tak je on,
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,34960.0.html
evo tu je on objasnio sve i kak okrenut kajlu treba dole i sve, znaci tak da stavim?
MarinM:
--- Citat: pitaNS - 19 Listopad, 2013, 20:20:19 ---Jel ti kaiš stoji napred na bolcni a pozadi koliko je upao u polutke??
Sa snimka se vidi da ti je start loš i da bi mogao više vrteti sa lakšim rolnicama, a ujedno bi i ispeglao rupu koju imaš zbog nelinearnog torqa..čuje se kako ubije obrtaje...Što se tiče karburatora rekao bih da si ga malo bogato podesio koliko uspem čuti, probaj jednu manju diznu ili spustiti iglu za 1 zarez...
--- Kraj citata ---
Može, probam spustit iglu posto nemam dizne, i stavit cu plave malossi federe kvacila :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju