Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
MarinM:
i tako , sutra cu sutra cu prosle su 3 godine od kada su plastike u sprickitu.... :dontknow: :dontknow: Malo ruzno za rec ali ova korona i ne pustanje nigdje su mi dobro dosli,upogonili me poslozio sam vecinu motora i toga svega sta imam, i necete vjerovat tko je dosao na red.. :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3:
Znaci boja ide ista kao na mom rs125 sta je bila.. jos je uvijek u grijanoj garazi gdje je i zadnje 2 godine jos ga nisam isao uzet jer najavljuju kisu sljedecih 7 dana... ali plastike su pofarbane, moram jos prednji blatobran i poklopac repa pofarbati u narancasto i onda je to to.
Evo usporedbe sa starom bojom, stari set plastika kao i onaj prvi prvi jos uvjek stoje i imam ih kao uspomenu :headbang:
I naravno ovaj aerox ima posebno mjesto u mome srcu tako da sam i mali znak paznje u sobi dizajnirao :laughing7:
Uglavnom sada su plastike tu, moram se odluciti za boju felgi, hoce ici opet u minty zelenu ili nesto drugo, moram vidit opcenito stanje motora trenutno ali ima vremena... popratit cemo to opet u ovoj temi kao nekada ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju