Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (133/237) > >>

MarinM:
Top Trophy
Top Nardo fo race
dellorto 19 s6 black edišn
S6 prirubnica
PM boost bootle
Polini hi speed
Malossi fly

mislim da je to to, bi se dobilo sta sa stage6 usisom?

Koja je ovo radilica?? Znam da je polini ali...

Josip:

--- Citat: Ridi77 - 19 Listopad, 2013, 13:15:46 ---ja ju imam doma, sad slazem skuter, pa da te odma pitam, streetrace vrtim ga do 11000 11500 da stavim u advance ili retard?

--- Kraj citata ---

kajla ide u advance, cak se malo i popravi odaziv na gas
primjeti se malo poboljsanje, nista drasticno ali se osjeti
recimo kad due+ kita (naravno uz narda) bez pomicanja paljenja sporije ide u okretaje, dok se stavi ta kajla tek onda se vidi prava razlika izmedu njega i nekog slabijeg kita
imas i tema na forumu gdje je clan slow rider to detaljno isprobao i objasnio, mada je vozio malossi sport i city r koje je vrtio na oko 10ak t rpm

--- Citat: MarinM - 19 Listopad, 2013, 14:29:03 ---Evo video se stavlja, bice za 50minuta  :laughing7: Koliko kosta ta kajla i di je se moze nabavit, imas li ju ti josipe za prodat?  I sta mi znaci to ranije ili kasnije okidanje iskre. i jos jedno pitanje , radilice s punim polutkama daju motoru vise okretaja?

--- Kraj citata ---

ne daje vise okretaja, vec mozda teoretski je veca primarna kompresija, zato se i zove HPC high primary compresion
i eventualno ti je (opet teoretski) brzi prolazak smjese kroz karter
kad slozis radilicu trebat ces ponovno nastelat, naravno da bi se dobilo sa usisom, ali stavi onaj plasticni umetak da ti je barem priblizno jednak promjeru prirubnice

dobra ti je to radilica, samo ti nju namotiraj i slazi mkII, mad bi ti bio pozeljno bolje kvacilo, a i linearna polutka je must have

ovo je sa kajlom

ovo je bez kajle

MarinM:
Hvala, znas mozda na koliko okretaja radi nardo for race? sad su 4g roline ja cu stavit 3g pa cemo vidit sta bude, mozda budu trebale opruge kvacila ali neznam koje su tvrđe od crvenih  :dontknow: I gledam ljudi stavljaju karb pod 45, sta se dobije nesto s tim znacajno?

Josip:

--- Citat: MarinM - 19 Listopad, 2013, 17:15:16 ---Hvala, znas mozda na koliko okretaja radi nardo for race? sad su 4g roline ja cu stavit 3g pa cemo vidit sta bude, mozda budu trebale opruge kvacila ali neznam koje su tvrđe od crvenih  :dontknow: I gledam ljudi stavljaju karb pod 45, sta se dobije nesto s tim znacajno?

--- Kraj citata ---

max mu je na 12500 na koliko vrti s nardom, tako ga barm ljudi stelaju i tako se najbolje pokazalo, dok grafovi govore nesto drugo
a sad ti sve ovisi o kitu, makar ti je za taj kit prejak, dok za mkII bit ce dobar
i ovo nardo for race i replica, mislim da je jedan, nardo ko nardo da nema razlike

MarinM:
Aha,okej.. i nema smisla stavljat 20.5 karburator sad na trophya? Znaci tvoje preporuke za buducnost bolje kvacilo,kajla, i linearna polutka. Bilo je pricanja da pase s morini masine  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju