Općenito > Generalno o skuterima
razlika između "SP" i "PJ" (gilera runner)
Drnda:
nezz kako je kod tebe, ali to znam od vlasnika tih skutera, jer na kraju vecina ode daleko od servisa pa dodju do mene.. cim serviseri nanjuse da je ili ajnspric ili nesto tuning deru s cijenama nenormalno.. tako je to ovdje, vjerojatno nije svugdje isto, ali ovdje kod mene je takva situacija, znam da je remen i prijenos isti, ali nije isto elementi oko karburacije, struje, cilindra, a mislim da je i radilica drugacija, sve je to skuplje za kupovinu
nebitno tuning ili ne, karb je jeftiniji i sa serijskim dijelovima i puuuno je laksi i veci izbor sto novog sto polovnog, to su po meni glavne prednosti..
ali da manje trosi i lijepse ide direktno ubrizgavanje stoji, stvarno ide bolje od karba
steeef:
e viš ja sam ih ovo ljeto slagal minimalno 10 komada,bilo u servisu il doma pa ti govorim iz prve ruke.polovnih dijelova ima kolko oš,sve sam nabavil u roku 2 dana kae trebalo.
govoril sam objektivno i ono kaj sam doživjel u praksi vezano za seriske skutere o koima je tema..ti si rekel svoje mišljenje..
moje mišljenje je da nebi kupil ni karb ni anjšpric tj nikad nebi kupil 50cc skuter jer je totalno neisplativo bilo zbog ograničenja,potrošnje,skupoće tuning dijelova da se slože da idu ko neki 4t 200cc skuter,s tim da je tu trajnost bitno smanjena,šarafanje garantirano skoro na dnevnoj bazi,održavanje itd..
sad ide ono da nemaju svi neku od A kategorija..al za tu lovu koja se ulupa u tuning se plati vozački bez beda i nadokrpa razlika u cijeni skutera i rege a voziš se ko gospon čovjek.
toe to kaj sam imal reć,da se bezveze ne ponavljamo..autor teme ionak niš ne piše pa valjda je saznal sve kaj ga je interesiralo.
Drnda:
ti si malo veca sredina od mene.. racunaj da nije svatko u gradu vecemu... ja sam za rezeervne djelove gledao forum, nema bas puno dijelova za ajnspric
steeef:
--- Citat: Drnda-1 - 08 Listopad, 2012, 07:04:28 ---ti si malo veca sredina od mene.. racunaj da nije svatko u gradu vecemu... ja sam za rezeervne djelove gledao forum, nema bas puno dijelova za ajnspric
--- Kraj citata ---
nisamcni ja u gradu..zaceijelove govorim sa foruma i njuskala..svecsam prek foruma nabavil u roku 2 dana maks.
Drnda:
onda sam ja u krivu, ne srecem bas da se to prodaje.. mozda i jer ne pratim to bas, to najvjerojatnije...
ali kad malo sracunas da ovdje za redovni servis na 50 ccm ljudima uzimaju 450 kn ili vise a ne rade nista, kad dodje neki ajnspric, zamisli koliko ga oderu, ono izgovor sve je to elektronika to nevalja , skup dio bla bla..
vecina kad dodje samo kaze da je oko 550 kn bio servis... rastavim i ono samo rolice promijenute ako ima kilometraze..
po meni za neku normalnu osobu koja ne tezi nicemu jacemu od seriskog 50 ccm i ima zivaca svako par tisuca km provjeriti stanje ili nekome tko se razumije dati da ga ne oderu, skuter sa ubrizgavanjem je pun pogodak...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju