Općenito > Generalno o skuterima
razlika između "SP" i "PJ" (gilera runner)
steeef:
al od purejeta ili sr factorya neide ;)
i taj sc08 je kak god mrtvi seriski spuh..bolji je od ovih poštopanih novijih al svejedno toe seriski spuh..
btw pitaj graleta kak ditech skida nove runnere sa sc08 :laughing7:
Grale:
da evo tomi ima isti setup ko jurich na novom runneru,pa smo malo bacili rejs po zg i tu smo negdje bili,malo sam ga ostavlil,mada nisu baš bili uvjeti za trku,gužva i takve stvari :icon_biggrin:
plus,ja sam do onda napravil 100 km(s jednim stajanjem),nije skuter bil skroz naštelan i rupa na startu mi je bila velka...
a na pj je dovoljno stavit sportski variomat i on će kidat...
al ovakve teme su mi najbolje,već počinjem sumnjat na to da nas neko prca...
otvori takvu temu i onda se više ne javlja :confused5:
luna500rr:
ako ne mislis drkat nesto nabudzivat...pure jet..
ako mislis ist drugo karb...
a to vase nadrkavanje protiv minarellija stvarno nema smisla...masine su zagusene posljednih desetak godina da manje trose i toe to...
Drnda:
grale, u blizini runner PJ se dere u 3pm, nezz jeli svaki jer druge nisam imao prilike sresti, ali to je ajme meni kako se vrti...
a sad stefu da vratim.. da nije svakome u planu tuning zato sam i spomenuo da je PJ ili ditech ok skuter, kao serijala je bolji, ali ako netko nema znanja ili zeli jeftinije servise ili tuning, po meni je bolja opcija karb.
koliko sam cuo ove za ubrzizgavanje serviseri deru kvalitetno, a skoro nitko od vlasnika se ili ne kuzi ili ne zeli prckati po skuteru pa plate masno...
a dijelovi su na strani karba...
za serijalu je bolje ubrizgavanje jer bolje ide uz manju potrosnju ulja i benge
ali za tuning i mehanicke dijelove je bolji karb
steeef:
drnda pa krivo si čuo..iz prve ruke znam da se servisi naplačuju jednako za karb i i.e. skutere.skuplja je jedino svijećica za anjšpric,ostalo ista glista.
ako kupiš anjšpric nemaš kaj drkat po njemu jer nemaš kaj štelat ni izmišljat gluposti sa većim diznama itd..
promjenit remen i rolice je isto i na jednom i na drugom..novi dijelovi su skupi i za jedan i drugi a polovnih se nađe.
ponqavljam,velika većina ljudi nezna nit im se oće šarafit po skuteru bilo da voze karb ili i.e. i od te većine opet velika većina ni nepomišlja na nikakav tuning.
tema je o 2 seriska skutera,a ne o tuningu ta 2 skutera..
ko da sad veliš ak neko nezna si šarafit auto nek ga ni ne kupuje nego neg vozi bicikl..ili nek kupi stari auto sa karbom jer po novom nebude sam znal šarafat nego ga mora vozit u servis a tam deru,jel.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju