Općenito > Generalno o skuterima
razlika između "SP" i "PJ" (gilera runner)
Grale:
to je očito problem u majstorima koji zaračunaju 500 kn,a zamjene samo rolice...
mada ne vjerujem da ima takvih "ljudi" još
--- Citat: Drnda-1 - 08 Listopad, 2012, 20:49:48 ---po meni za neku normalnu osobu koja ne tezi nicemu jacemu od seriskog 50 ccm i ima zivaca svako par tisuca km provjeriti stanje ili nekome tko se razumije dati da ga ne oderu, skuter sa ubrizgavanjem je pun pogodak...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Drnda:
ovdje ti je takav ovlasteni piaggio servis.. a samo cu reci da sam par puta isao iza pulta traziti po policama s prodavacom djelove koji su mi trebali jer on nije znao naci ( vjerojatno prodavac nije imao pojma ni o cemu ja pricam) :toothy11:
steeef:
drnda brkaš stvari..jedno su redovni servisi a drugo popravci u ovlaštenom servisu..
u servisu ti nebudu ugrađivali polovne dijelove a novi dijelovi koštaju kolko koštaju,bar je tak kod mene i servis isto košta za anjšpric i za karb.
ponavljam,govorim iz prve rukejer sam ih se na servisiral i na slagal bilo doma bilo u servisu..
sam si rekel da se ne srećeš s tim pa očito onda ni nemaš nekih iskustava i iznosiš mišljenje a ne konkretne činjenice.
al pošto vidim da tvoja mora bit zadnja povlačim se iz rasprave jer dalje stvarno nema smisla ;)
Drnda:
ne, radio sam na njima, jesam rekao da su ljudi dovozili u mene na servis kuci jer nisu htjeli ici...
redovni servis se naplacuje 500 ili vise kn, a ako netko dodje u servis sa nekom gluposti za rjesiti majstor mu naprica bajke i ostavi par dana kako bi naplatio.. nisu price nego znam osobno to jer sam isao par puta tamo.. frend je odveo recimo vespu i lik je drzi godinu dana u servisu a nezna je napraviti i ide mu naplatiti 5 soma kn, reci mi jel to normalno...
nije da moja mora biti zadnja nego ocito nisi skuzio o cemu govorim...
znaci obicno ciscenje na ajnspricu naplate pod sve nove dijelove jer je to krepalo i nije se moglo vise raditi ...
takav je kod nas sistem rada u servisu.. da ne govorim da su mi frednu skinuli prakticki nove federe s kuplunga i polini kevlar prilikom servisa i vratili rabljeni seriski remen...
X-Thug:
uzevsi u obzir razliku potrosnje kupovina novih/polovnih djelova za karb i pj na kraju nebi bila bas neka razlika sto ne :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju