Općenito > Generalno o skuterima

razlika između "SP" i "PJ" (gilera runner)

<< < (12/12)

Drnda:
znam, to si u pravu da je sve isto, ali mislio sam da je sve to isto da varaju pa gdje mogu vise love izvuci jer vidim i po forumu se svi zale na lose i skupe servisere...
znam kakav je slucaj opcenito kod mene...

rekao sam da je pj puno isplativiji na godisnjoj bazi nego karb i to nemoze nitko pobiti...

a to za prljavu bengu, toci se na magistralnoj cesti ina benzinska postaja i direkt iz pistolja ide, bez kanistera ili slicnog.. 17 litara staje pa nemam potrebe za kanisterom...
ma tu je promet ogroman, ali ocito neki agregati i pumpe su osjetljivije na prljavu bengu.. iako kad izlijem vanka nije mi jasno kako to ista moze progutati kad usporedis cistu bengu i to cudo sto izvuces van...

to se vjerojatno dogodi prilikom punjenja bazena kad se sve zamuti, jer ovdje je obicaj ne cistiti nikad bazene a tu prodire u njih sve i svasta jer je to sve iz 70 ih godina gradnja

tommy:
servis za anjšpric nebi trebao biti nista skuplji od karb verzije, osim neki djelova tipa svjećica.. ali neki mehaničari u manjim sredinama stvore takvu klimu da su anjšprici spaceshattle, pa deru obične ljude laike.. pa onda ljudi pričaju svašta da anjšpric nevalja da je skup servis itd...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju