Općenito > Generalno o skuterima
razlika između "SP" i "PJ" (gilera runner)
dominik202:
E ljudi hvala vam puno....
!!! STVARNO STE MI POMOGLI TENKS :icon_thumright:
Drnda:
u blizini imam 2 pure jeta i jedan ditech , nisam skuzio da se kvare, ali to se dere u pm a neide.. znam da je sve original na njima tako da nije neki fush ili nesto...
to je sve do odrzavanja, ali osobno pored carba nikad nebih ramisljao o direktnome ubrizgavanju, barem na 50ccm, jer je to sve sporo, a izbor dijelova i cijena je daleko bolja na strani karba...
steeef:
treba bit objektivan i uzet u obzir da nije svima cilj nabuđivanje skutera i da ne gledaju svi odma paletu čuning dijelova pogotovo ak im je to prvi skuter onda i serijale lete.
purejet ide isto ko i stari runner karb verzija tj još bolje nego novi runner,naravno o serijali pričamo.
tak da preko 80 realne brzine kolko sam ja mjeril je i više nego pristojno za jednog purejeta koi trošil 2.5l
Grale:
tak je...
ja dok sam uzimal ditecha,dok sam ga vozil ko mrtvu serijalu,odličan je bil,pa onda auspuh,pa variomat itd...a učinak skoro nikakav...
zato ga ostavit u serijskom stanju i bok,ako misliš tunirat uzmeš karb...
nemoraš se bojat da te bude ostavil negdje na cesti,samo poneseš rezervnu svječicu i ključ pod sicom za svaki slučaj...
a ovo za dernjavu kaj je drnda spomenul ne kužim baš...
pa više se dere karb verzija,odnosno onaj zvuk tok-tok-tok dok pustiš gas,na pj-ditech toga nema barem, i zvuk je fin i uglađen :glasses9:
Jurich:
moj novi runner sa sc 08 i multivarom 3.85 litara...a ide bolje od svake serijale :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju