Općenito > Generalno o skuterima
razlika između "SP" i "PJ" (gilera runner)
steeef:
trosi i manje od 3 litre..
kad se onda vec tak gleda,radje bi vozil batinu koja trosi 2 litre onda nego neki minarelli jer je duplo jeftiniji ko i dijelovi za isti..a i jedan i drugi se vlecu ko krepana krava po cesti.
MALES SR180r:
--- Citat: steeef - 07 Listopad, 2012, 09:58:50 ---trosi i manje od 3 litre..
kad se onda vec tak gleda,radje bi vozil batinu koja trosi 2 litre onda nego neki minarelli jer je duplo jeftiniji ko i dijelovi za isti..a i jedan i drugi se vlecu ko krepana krava po cesti.
--- Kraj citata ---
ja bi opet rađe minareli,na batini plačaš benzin,regu trebaš vozačku a voziš se ko na biciklu(a i večinu se ne voziš jer krepa svaki dan neke),a minareli je taman tolko bolji da se ga splati regat i vozit se s 3l...xDD :laughing7:
steeef:
kom je bitna ekonomicnost uzel bude batinu,zato ih i ima tolko po cesti.
iz istog razloga se kupuju ditechi i purejeti.
opet je blja opcija stari runner koi sa 12 mm karbom trosi ko i minarelli a ide bolje.
mada nikad nebi kupil skuter za malu tablicu,neisplati se.
osim batine koju imam za gorice.
Grale:
treba znat izračunat potošnju :icon_biggrin:
po ljeti meni je na ditechu potrošnja znala bit po 2,2 l/100 km,po zimi se penje do 2,7-8 max...
i to jer ga stalno palim gasim, većinu vremena vožnja pod čokom itd...
dobro pričam za ditech,ali sumnjam da i pj nekaj više troši
MALES SR180r:
neisplati se mala tablica,ali ako nemaš vozačku za jače onda jbg-a.....a ne mislim 2 ili 3 puta plačat kategorije....kad malo ostarim :laughing7: i nabijem godine za "A" kategoriju,onda više neču razmišljat ni o minarelliu ni o batinini i slično!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju