Općenito > Generalno o skuterima

razlika između "SP" i "PJ" (gilera runner)

<< < (4/12) > >>

spaljenivk:

--- Citat: Miki-speedy - 07 Listopad, 2012, 01:09:50 ---Koliko pure jet trosi ?

--- Kraj citata ---
PJ serijala oko 3 tako sam bar cuo :dontknow:

Miki-speedy:

--- Citat: steeef - 07 Listopad, 2012, 01:11:40 ---
--- Citat: Miki-speedy - 07 Listopad, 2012, 01:01:10 ---Ja takodje mislim da je pure jet promasaj,dok ditech i nije toliki ako ga odrzavas
Mada sve zavisi od koga kupis skuter

--- Kraj citata ---

krivo mislis,pure jet ide bolje nego ditech a ostalo je vise manje isto..kvarovi koi su na jednom moru bit i na drugom..injectori,pumpe i princip je isti..pa ak je jedan promasaj onda je i drugi.
mada je vise stvar tu odrzavanje i neznanje slaganja istih,jesu osjetljivije al nelose tolko kolko se sere.

--- Kraj citata ---
Nisam mislio u smislu snage nego kvarova
Ako se pure jet kupuje zbog potrosnje(jedini razlog zasto bi se uopste i kupovao) onda je pametnije kupit minareli serijalu koja trosi 5dcl. vise i ne kvari se nikako

Grale:
ktm- nemoras ti meni nikakve linkove stavljat...znam i sam koje su njim mane

--- Citat: spaljenivk - 07 Listopad, 2012, 01:08:42 ---ja da kupujem motor nikad nebi kupio polovni PJ jer neznam kokvo je stanje injektora, pumpe goriva.....

--- Kraj citata ---
?? pa nisu ljudi pišali u tank jbt...
injectori se očiste,pumpa također :dontknow:

--- Citat: Miki-speedy - 07 Listopad, 2012, 01:01:10 ---Ja takodje mislim da je pure jet promasaj,dok ditech i nije toliki ako ga odrzavas
Mada sve zavisi od koga kupis skuter

--- Kraj citata ---
štef ti je već objasnil,isti rac je ditech i pj,što se tiče tih điđa miđa u elektronici,samo je komp drukčiji zbog uljnih,plus je pj brži...

tommy:
KTM ti nisi prošao pored nekoga sto je prošao pored anjšprica  :zubo:

MALES SR180r:
ako pj troši 3l,onda opet rađe vozim minarelli karb bez brige i pameti sa istom potrošnjom!  :pottytrain1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju