Tehnički kutak > Tuning skutera
poliamid ležaj
hac:
sinoć sam ti na sms odgovorio,kod tebe bi mogao bit izvor tih zvukova to što imaš c4 ležaje i relativno malo vrtiš setup,c4 su predviđeni za setupe koji se više vrte 12-14 trpm,a tvoj se setup sad vrti max 9 trpm i ležaji su hladni,tj. ne mogu doć na radnu temp i zato se čuju,sam kažeš da vibracije i zvuk prestaju na višim okretijama što potvrđuje ovu moju teoriju
charnel:
evo uzeo lezajeve BB1-3055B (C3) 71,28 kn komad
i uzeo sam jos neke lezajeve po onoj tablici sto sam bio stavio u jednoj temi
6203 LLUC3 NTN .....23 kn
6201 2RSC3FG KOYO .....19 kn
6204 LLUC3 NTN .....27 kn
638 LLU NTN .....30 kn
uzeo sam i jos neke semeringe.
Zanima me posto svi ovi lezajevi imaju onu neku gumu preko kuglica jel mogu ja to skinut ako na starom lezaju nije bila ta plastika?
slika
i treba li stavit nove semeringe od radilice (ako ovi imaju jako malo km i sve je u redu s njima) prilikom mijenjanja lezajeva radilice?
3alfa3:
Dakle, ima i "C3" lagera...
Uvijek nove semeringe.
Guma na lageru je zato da zadrzi mast koja je u njemu i da onemoguci prodor prljavstine i vode u njega. Ne znam samo za sto je taj lager...
ivanm:
znači uzeo si SKF..
meni je lik reko da ima i NTN Japan, ja bi radije to..
pa neznam gdje je kraj mojoj gluposti da pored lagercommerca u kojem sam bio već X puta odem u Lageros i tam kupim taj poliamid..
mislim, užas..
charnel:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2008, 14:52:11 ---Dakle, ima i "C3" lagera...
Uvijek nove semeringe.
Guma na lageru je zato da zadrzi mast koja je u njemu i da onemoguci prodor prljavstine i vode u njega. Ne znam samo za sto je taj lager...
--- Kraj citata ---
pitam jer sam zaboravio kupit semeringe od radilice.
Dao mi je sve sa gumom, i rekao mi da ako je originalni lezaj bez nje , da je samo skinem.
To je lezaj u deklu, i svi su s tom gumom, koja se moze skinut. Sutra cu ionako otic po semeringe. pa ako je problem, pitat cu jel mogu zamjenit.
to je onaj tvoj 638z, a ovaj je 638LLU ntn, dimenzije su iste.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju