Tehnički kutak > Tuning skutera
poliamid ležaj
3alfa3:
--- Citat: charnel - 05 Lipanj, 2008, 15:12:06 ---
--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2008, 14:52:11 ---To je lezaj u deklu, i svi su s tom gumom, koja se moze skinut. Sutra cu ionako otic po semeringe. pa ako je problem, pitat cu jel mogu zamjenit.
to je onaj tvoj 638z, a ovaj je 638LLU ntn, dimenzije su iste.
--- Kraj citata ---
638Z ima metalni poklopac kuglica. Ne smijes skidati taj poklopac jer se lager nece moci podmazivati, a ovako on ima malu kolicinu masti u sebi.
Ja bi ga mijenjao na tvom mjestu za 638Z ako je moguce.
--- Kraj citata ---
neer:
imam pitanje jedno posto ste otvorili ovu temu o lezajevima.ja bi rastavio blokove a imam skf s poliamid resetkom dali ce se oni razdrmati ako otvorim blokove i vadim radilicu a zelim ostaviti te lazejeve jer su u perfektnom stanju??oprstite to ovako upadam ali nezelim otvarati temu novu !
charnel:
--- Citat: charnel - 05 Lipanj, 2008, 15:12:06 ---
--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2008, 14:52:11 ---To je lezaj u deklu, i svi su s tom gumom, koja se moze skinut. Sutra cu ionako otic po semeringe. pa ako je problem, pitat cu jel mogu zamjenit.
to je onaj tvoj 638z, a ovaj je 638LLU ntn, dimenzije su iste.
--- Kraj citata ---
638Z ima metalni poklopac kuglica. Ne smijes skidati taj poklopac jer se lager nece moci podmazivati, a ovako on ima malu kolicinu masti u sebi.
Ja bi ga mijenjao na tvom mjestu za 638Z ako je moguce.
--- Kraj citata ---
probat cu zamjenit, al lik mi je rekao da se to moze skinut ako originalni lezaj nema takvu zastitu??
a i ovi u prijenosu sta sam kupio su mi svi sa gumom. sta cu s njima? jel mogu kod njih skinut zastitu? ako originalno nemaju zastite
3alfa3:
--- Citat: neer - 05 Lipanj, 2008, 16:16:49 ---imam pitanje jedno posto ste otvorili ovu temu o lezajevima.ja bi rastavio blokove a imam skf s poliamid resetkom dali ce se oni razdrmati ako otvorim blokove i vadim radilicu a zelim ostaviti te lazejeve jer su u perfektnom stanju??oprstite to ovako upadam ali nezelim otvarati temu novu !
--- Kraj citata ---
Nakon svakog rastavljanja blokova bi trebao mijenjati lagere. Sve ostalo je fush metoda.
--- Citat: charnel - 05 Lipanj, 2008, 16:18:47 ---probat cu zamjenit, al lik mi je rekao da se to moze skinut ako originalni lezaj nema takvu zastitu??
a i ovi u prijenosu sta sam kupio su mi svi sa gumom. sta cu s njima? jel mogu kod njih skinut zastitu? ako originalno nemaju zastite
--- Kraj citata ---
Originalni u deklu ima zastitu, ali je metalna. Za ove u getribi ti nebi znao reci sa sigurnoscu sto da radis. Ja zapravo nebi niti kupio neki drugi lager osim originalnog.
charnel:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2008, 16:23:47 ---
--- Citat: neer - 05 Lipanj, 2008, 16:16:49 ---imam pitanje jedno posto ste otvorili ovu temu o lezajevima.ja bi rastavio blokove a imam skf s poliamid resetkom dali ce se oni razdrmati ako otvorim blokove i vadim radilicu a zelim ostaviti te lazejeve jer su u perfektnom stanju??oprstite to ovako upadam ali nezelim otvarati temu novu !
--- Kraj citata ---
Nakon svakog rastavljanja blokova bi trebao mijenjati lagere. Sve ostalo je fush metoda.
--- Citat: charnel - 05 Lipanj, 2008, 16:18:47 ---probat cu zamjenit, al lik mi je rekao da se to moze skinut ako originalni lezaj nema takvu zastitu??
--- Kraj citata ---
Originalni u deklu ima zastitu, ali je metalna. Za ove u getribi ti nebi znao reci sa sigurnoscu sto da radis. Ja zapravo nebi niti kupio neki drugi lager osim originalnog.
--- Kraj citata ---
probat cu zamjenit za taj s metalnom zastitom,iako mislim da bi i ova bila ok. a ovi u getribi, originalni, neki su sa gumenom, zastitom, a neki nemaju nikakve zastite. a ja imam sve sa gumom, jer kaze mi ovaj ima i bez gume, ali ako originalno nema gume, gumu skines i to je to. a ne znam valjda ce bit ok. a probat cu vratit onaj od dekla. e i jos nesto , u vezi semeringa od radilice, prosli put sam uzeo dimenziju 19mm x 30mm x 6.5mm, a sad vidim u tablici da je 19x30x7, razlika je jako mala, pa jel to bitno?, tj koji uzet?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju