Tehnički kutak > Tuning skutera
poliamid ležaj
hac:
ja sam dosad vozio na c3 sa metalnom rešetkom,kupio sam sad za novi setup c4 sa poliamidnom rešetkom pa ču vidjet,osobno isto mislim da ne bi trebalo bit nikakvih problema vezanih uz rešetku,dal je poliamid ili metalna,c4 sam uzeo da isprobam,jer če se malo više vrtit setup,na nekih +13 trpm,al mogao bi to komotno i na c3 vrtit
charnel:
a imali u zagrebu uzet skf lezajeva c3?, jer kad sam ja isao kupit nije bilo nego samo c4, a pricalo se po forumu da i u drugim ducanima nema.
3alfa3:
--- Citat: charnel - 04 Lipanj, 2008, 23:28:59 ---a imali u zagrebu uzet skf lezajeva c3?, jer kad sam ja isao kupit nije bilo nego samo c4, a pricalo se po forumu da i u drugim ducanima nema.
--- Kraj citata ---
Da, trenutno je problem nabavit SKF C3 za Piaggio.
Iako, treba biti iskren, ti lageri niti nemaju "C" oznaku nego ih tako zovemo zbog izgleda i broja kuglica koji podsjecaju na lezajeve za (npr) Minarelli gdje oni imaju navedenu "C" oznaku.
Dakle, pravi naziv je BB1-3055B (C3) i 447205 A (C4)
charnel:
--- Citat: 3alfa3 - 04 Lipanj, 2008, 23:35:09 ---
--- Citat: charnel - 04 Lipanj, 2008, 23:28:59 ---a imali u zagrebu uzet skf lezajeva c3?, jer kad sam ja isao kupit nije bilo nego samo c4, a pricalo se po forumu da i u drugim ducanima nema.
--- Kraj citata ---
Da, trenutno je problem nabavit SKF C3 za Piaggio.
Iako, treba biti iskren, ti lageri niti nemaju "C" oznaku nego ih tako zovemo zbog izgleda i broja kuglica koji podsjecaju na lezajeve za (npr) Minarelli gdje oni imaju navedenu "C" oznaku.
Dakle, pravi naziv je BB1-3055B (C3) i 447205 A (C4)
--- Kraj citata ---
ma otici cu sutra do skf ducana blizu cibone i u lager commerce u tomislavovoj 11, pa javim jel ima, i jel se moze narucit.
ivanm:
ima u maksimirskoj i tomislavovoj NTN Japan i SKF France čelična rešetka, ja danas zvao..
da se ja uključim u raspravu jer mislim da sam u većoj banani od vas..
ovako..
C3 ležaj je bio gotovo savršen, neznam zašto al kupio sam C4 jer nisam mogao nać C3..
malossi 20-52-12 ležaji su zapravo C4 poliamid ali nešto bolje cementirani tako da su u biti jači od ovih..
kod mene se javlja sljedeći slučaj..
znači pod uvjetom da su montirani dobro, a mislim da jesu..
nakon 400 km vožnje i slušanja svakojakih zvukova iz pežo bloka, zaključak je sljedeći..
kod paljenja motora sa poliamid rešetkom dolazi mi do vibracija i čudnih zvukova..
kad se mašina ugrije vibracije se smanje a zvuk postaje relativno normalan..
na malom gasu zvuk iz bloka je jači i vibracije jače, na full gasu nema ni jednog ni drugog..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju