Tehnički kutak > Tuning skutera
poliamid ležaj
3alfa3:
Ajmo malo o tematici iz drugog kuta:
Lezaj je unutarnjim obrucem cvrsto uz radilicu, vanjskim cvrsto uz blok. Veza je ostvarena kuglicama koje "lebde" na uljnom filmu.
Do sada je sve jasno.
Ajmo vidit sto kavez zapravo radi...
Kavez ne drzi kuglice da one nebi izletile iz lagera, jer one to ne mogu obzirom na svoju velicinu i razmak medju prstenima lagera. Ono sto je njegova funkcija je zapravo raspodjela kuglica u lageru, odnosno, on sluzi da bi kuglice bile jednolicno udaljene jedna od druge.
Tu se zapravo vidi da kavez ne trpi skoro nikakva mehanicka opterecenja nego je samo "korektiv" u cijeloj prici. Zbog cega bi onda poliamidni kavez trajao krace? Naravno, pod uvjetom da lager ne cvikne nego samo ako racunamo zivotni vijek lagera.
black-rox:
Ima tu i do kvalitete ležaja,jer one šta kupiš kod nas u HR nisu isti ko oni šta ih kupiš vani...
hac:
alfa tu se slažemo,uloga košuljice je samo da drži razmak između kuglica i sad dolazimo do toga je kavez nebitan dok je sve idealno,znači ostaje samo onda tolerancija lagera c3 ili c4
3alfa3:
To nije znanstveno dokazano. ;D
Mislim, na lageru pise model i zemlja proizvodnje kao i na svim ostalim lagerima u svijetu od tog proizvodjaca. Kako bi ih oni kvalitativno sortirali ako ih ne oznacuju po klasama?
3alfa3:
--- Citat: hac - 04 Lipanj, 2008, 23:12:19 ---i sad dolazimo do toga je kavez nebitan dok je sve idealno
--- Kraj citata ---
Eto, ja mislim da se time zapravo reklo sve o kavezima lagera.
Problem je sto stvari dok rade kak treba ljude ne zanimaju nego samo kad dodje do problema, a tu nemamo dovoljan broj uzoraka da bi donijeli neki konacni zakljucak kakav kavez odabrati.
Ja osobno nemam straha ni od metalnog niti od poliamidnog kaveza.
c3 i c4 zracnost je u tolerancijama koje su predvidjene za skutere tako da ni tu nema problema.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju